Mit szólnátok, ha a gyereketek elballagna iskolából úgy, hogy nem szól nektek?
No, hát nem tudom, hogy a 6-ost miért pontoztátok le, pedig teljesen igaza van: ha egy szülő nem tudja, hogy a gyerekének ballagása van, ott már problémák vannak...
"Mit szólnátok, ha a gyereketek elballagna iskolából úgy, hogy nem szól nektek?"
Vérig sértődnék, utána viszont beülnék egy sarokba zokogva, hogy vajon mit rontottam el a gyereknevelésben ennyire, hogy a gyerek nem mondja el (még akkor is, ha esetleg azért csinálja, mert utálja a felhajtást).
Május 5. péntek, 12 óra - legalábbis nálunk :-)
"Az iskola honlapjáról ki lehet deríteni nulla idő alatt, hogy mikor van a ballagás. Aki akar, elmegy és kész, meghívó sem kell. Tehát: csak akkor teheti ezt meg a gyerek, ha a szülő hagyja."
Kedves 65 %-os!
Az már elég nagy baj, ha a szülőnek a honlapot kell nézegetnie, és csak onnan tudhatja meg a ballagás időpontját úgy gondolom ilyenkor nem is kellene megjelenni a ballagáson, ha nincs meg kettejük között annyira se a kommunikáció, ne a honlapról kelljen már lesegetni!
Nem erről szól a szülő ottléte, hogy mór megtette kötességét, mehet!
Igen, a rendőrségtől is megtudhatja, hogy merre csámborog a gyereke 3 napja, de nagyon nem az a megoldás, ha 3 napra eltűnik a gyereke! Remélem érted a párhuzamot a kettő között!
Szóval nem ér semmit, ha onnan leolvassa, mert a kommunikáció a lényeg itt!
De gondolom rá kérdeztél mi az oka ennek a döntésének..
Mit válaszolt??
Süket kamu kérdés.
Ez nem fordulhat elő, ha a szülő törődik a gyerekével.
Ugyanis akkor naprakész. Ráadásul már év elején, a szülői értekezleten közlik az éves menetrendet. No, meg sok-sok pénz a szalagavató és a ballagás is. A szülői munkaközösség ilyenkor is jelentkezik, hogy az osztályfőnöknek virág, stb.
Ugyan, menj már az ilyen kérdésekkel.
Ha el vált szülők gyereke vagy, akkor az, aki nevel, köteles naprakészen tájékoztatni azt a szülődet, aki nem veletek él.
Az az érzésem, hogy ez kamukérdés, mert életszerűtlen.
Én nem értem, hogy egyáltalán hogyan tehetné meg?
Ha valaki, én igazán utálom a felhajtást, de ebből sem gyerekként, sem szülőként nem tudtam kivonni magam.
Mikor a gyerekem ballagott, már hónapokkal elötte ment az egyeztetés az osztályfőnökkel, a többi szülővel, a gyerekkel, a meghívottakkal.
Nem voltak meghívók? Amin rajta van az időpont?
És ha nem voltak, a szülőnek nem tűnt fel, hogy nincsenek?
Ahogy írják, elég életszerűtlen kérdés.
Azért a ballagás nem csak úgy "megtörténik" váratlanul. Azt csak tudja a szülő évekkel előre, mikor beíratja a gyereket, hogy mikor lesz vége, hány évig kell tanulni. Ott vannak a szülői értekezletek, ezzel van tele az iskola, város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!