Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a gyereketek...

Mit szólnátok, ha a gyereketek elballagna iskolából úgy, hogy nem szól nektek?

Figyelt kérdés
Középiskolás ballagás, nem csak a szülőknek, hanem senkinek sem mondja meg a ballagás időpontját. Csak elmegy rá, és hazajön, mintha semmi sem történt volna.

2017. máj. 1. 18:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
90%

No, hát nem tudom, hogy a 6-ost miért pontoztátok le, pedig teljesen igaza van: ha egy szülő nem tudja, hogy a gyerekének ballagása van, ott már problémák vannak...

"Mit szólnátok, ha a gyereketek elballagna iskolából úgy, hogy nem szól nektek?"

Vérig sértődnék, utána viszont beülnék egy sarokba zokogva, hogy vajon mit rontottam el a gyereknevelésben ennyire, hogy a gyerek nem mondja el (még akkor is, ha esetleg azért csinálja, mert utálja a felhajtást).

Május 5. péntek, 12 óra - legalábbis nálunk :-)

2017. máj. 1. 19:28
 12/38 anonim ***** válasza:
93%

"Az iskola honlapjáról ki lehet deríteni nulla idő alatt, hogy mikor van a ballagás. Aki akar, elmegy és kész, meghívó sem kell. Tehát: csak akkor teheti ezt meg a gyerek, ha a szülő hagyja."

Kedves 65 %-os!

Az már elég nagy baj, ha a szülőnek a honlapot kell nézegetnie, és csak onnan tudhatja meg a ballagás időpontját úgy gondolom ilyenkor nem is kellene megjelenni a ballagáson, ha nincs meg kettejük között annyira se a kommunikáció, ne a honlapról kelljen már lesegetni!

Nem erről szól a szülő ottléte, hogy mór megtette kötességét, mehet!

Igen, a rendőrségtől is megtudhatja, hogy merre csámborog a gyereke 3 napja, de nagyon nem az a megoldás, ha 3 napra eltűnik a gyereke! Remélem érted a párhuzamot a kettő között!

Szóval nem ér semmit, ha onnan leolvassa, mert a kommunikáció a lényeg itt!

2017. máj. 1. 19:43
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

De gondolom rá kérdeztél mi az oka ennek a döntésének..

Mit válaszolt??

2017. máj. 1. 19:49
 14/38 anonim ***** válasza:
85%

Süket kamu kérdés.

Ez nem fordulhat elő, ha a szülő törődik a gyerekével.

Ugyanis akkor naprakész. Ráadásul már év elején, a szülői értekezleten közlik az éves menetrendet. No, meg sok-sok pénz a szalagavató és a ballagás is. A szülői munkaközösség ilyenkor is jelentkezik, hogy az osztályfőnöknek virág, stb.

Ugyan, menj már az ilyen kérdésekkel.

2017. máj. 1. 19:50
 15/38 anonim ***** válasza:
96%

Ha el vált szülők gyereke vagy, akkor az, aki nevel, köteles naprakészen tájékoztatni azt a szülődet, aki nem veletek él.

Az az érzésem, hogy ez kamukérdés, mert életszerűtlen.

2017. máj. 1. 19:51
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, hogy egyáltalán hogyan tehetné meg?

Ha valaki, én igazán utálom a felhajtást, de ebből sem gyerekként, sem szülőként nem tudtam kivonni magam.

Mikor a gyerekem ballagott, már hónapokkal elötte ment az egyeztetés az osztályfőnökkel, a többi szülővel, a gyerekkel, a meghívottakkal.

Nem voltak meghívók? Amin rajta van az időpont?

És ha nem voltak, a szülőnek nem tűnt fel, hogy nincsenek?

2017. máj. 1. 19:55
 17/38 Fatal_3rror_ ***** válasza:
93%

Ahogy írják, elég életszerűtlen kérdés.

Azért a ballagás nem csak úgy "megtörténik" váratlanul. Azt csak tudja a szülő évekkel előre, mikor beíratja a gyereket, hogy mikor lesz vége, hány évig kell tanulni. Ott vannak a szülői értekezletek, ezzel van tele az iskola, város.

2017. máj. 1. 20:03
 18/38 anonim válasza:
100%
Mondjuk ha a kölök megbukott és nem fog emiatt érettségizni, így már érthető ha nem akar felhajtást.
2017. máj. 1. 20:15
 19/38 anonim ***** válasza:
85%
:))) Van ilyen :)
2017. máj. 1. 20:32
 20/38 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom elképzelni, hogy ne tudnám a ballagás időpontját. Ha nem is mondja el, akkor is tudnám más szülőktől. Egyébként is tudom, hogy kb. mikor vannak a ballagások. Már korábban rákérdeztem volna, hogy mikor is lesz pontosan, és feltűnt volna, hogy nem válaszol rá.
2017. máj. 1. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!