Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy anya babámnak és manócskámnak szólítja a 30 éves fiát?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Nekem szimpatikus :)
2017. ápr. 29. 16:58
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Én is néha szólítom a fiaimat (26, 28 évesek) cicámnak, mert egyszerüen ez rajtukmaradt kis koruk óta és ha nem figyelek rá, akkor ez jön a számra, föleg, ha valami "szeretgetösebb" helyzet van.

Ebbe bármit is belemagyarázni fölösleges, egyszerüen egy szokás, ami igazán senkit nem zavar, és annyi stresszt nem ér, hogy erövel leszokjak róla. Csak annyit jelent, hogy szeretem öket.

2017. ápr. 29. 17:10
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Ez azoknak fájhat,akik nem kaptak szeretetet, becézgetést a szüleitõl.

pl. nekem fáj,hogy nem voltam imádott gyereke az anyámnak, mennyire jól esett volna,ha igy becézgetett mint babám stb.

2017. ápr. 29. 19:44
 14/18 Fatal_3rror_ ***** válasza:
95%

Nagypapám 90 éves korában került öregek otthonába, a szobatársa pedig 60 körül volt.

Mindig úgy hívta, hogy "a fiú", mintha valami kisgyerek lenne, pedig ő is a nagyapám lehetett volna kb.

2017. ápr. 29. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
7%
Nekem ez sok. Néha VICCBŐL esetleg elmegy, de sokkal helyesebb volna a "(kis)fiam", "gyermekem". Az normális. Nálam a "babám" a leánygyermek lehet, VAGY egy férfinek a saját párja, míg "manócskám" max. iskolás kor kezdetéig a gyermek. Van, amihez mindenkinek tartania kellene magát (de ez csak az én véleményem, szóval mindenki úgy alázza meg a saját gyerekét, ahogy neki tetszik).
2017. ápr. 29. 21:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám tavaly halt meg, haláláig Kiscsibémnek szólított, 29 vagyok. Nekem nem is tűnt fel, többször hívott így, mint a nevemen. 😊
2017. ápr. 29. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Azt, hogy aki 30 éves, az elmondhatja az anyjának, hogy ezt utálja és szólítsa a nevén. Vagy még kisfúnak érzi magát? Nem tartom valószínűnek, hogy nincs önálló véleménye, amit ne mondhatna meg, főleg a saját anyjának.

Az én anyám például imád fogdosni engem. Egyszer elmondtam neki, hogy utálom, ne tapogasson vagy fogdosson, kiráz tőle a hideg és ideges leszek tőle. Abbahagyta.

40+ vagyok

2017. ápr. 30. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem mindig becezgettek (no vagyok) a szuleim, de amikor aposom babam-ozza a ferjemet az nevetsegesen hangzik. Megiscsak ferfi.....
2017. ápr. 30. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!