Miért nem foglalkoznak velem?
Figyelt kérdés
Anyának Csütörtökön mondtam hogy megyek Pénteken a Holokauszt Múzeumba, aztán hazajövök egy szót sem kérdez milyen volt( elkezdtem mesélni)aztán elkezdi mutogatni a Nővérem fényképét a barátnőivel hogy milyen csinosan felöltöztek mert ez az utolsó napja,vele törődik énmeg nem érdeklem. Apámat is utálom mert mindenbe beleköt és cukkol.
14/L
2017. ápr. 28. 15:20
1/7 Pelenkásfiú válasza:
Az mit jelent, hogy "ez az utolsó napja"?
Egyébként erre nem hiszem, hogy bárki jó választ tud adni Neked, mert nem látunk bele az életetekbe. :/
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez valamennyire minden csaladban jelen van. Nálunk is tobbet foglalkozik anyukam a noveremmel, valoszinuleg azert mert o nem sokara elkoltozik, egyetemre megy, ilyesmi. De majd ha o elkoltozik akkor tobb figyelmet fogsz kapni. Apukad pedig szerintem azert ilyen veled, mert szeretne hogy tokeletes legyel, mert szeret. De buszke lesz rad. Remelem segithettem! 11/L
3/7 anonim válasza:
Lehet ha normálisan öltözködnél nem úgy mint egy ribi meg tudnál vigyázni a szádba akkor nem baszogatna apád egyébként az előttem szóló jól mondja
4/7 anonim válasza:
#3mas válaszoló ezt most nem tudom honnan szűrted le, de mindegy...
Ez amúgy nálunk is így van. Velem foglalkoznak/beszélnek a legkevésbé. Nővéred kiköltözik vagy mi?
5/7 A kérdező kommentje:
Középsuliból ez az utolsó napja,
és nem öltözködöm úgy mint egy ribi nem is láttál még.
2017. ápr. 28. 16:20
6/7 anonim válasza:
Ha a középsuliból az utolsó napja, akkor gyanítom, jövő héten már érettségizik, és igen, ez egy nagy dolog a szülőnek és a gyereknek is.
7/7 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de egy érettségiző gyerek meg a ballagás engem is jobban érdekelne ebben az esetben, mint a Holokauszt Múzeum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!