Anyám miért mond mindig mást mint én? Miért hiszi azt
hogy az a jó amit ő mond?
Figyelt kérdés
Gondolok itt mindenre. Én hosszú hajat szeretnèk (most félhosszú), de ő napi szinten mondja hogy a rövid sokkal jobb lenne. Vagy pl én nem akartam egyetemre menni, de ő mindenkèppen erőszakolta. Èn össze akartam költözni a pàrommal, ő ellenezte.
Nem feltétlenül zsarnokoskodik, nem kiabàl, inkàbb olyan kedvesen-magabiztosan, én-vagyok-az-anyád-és-azt-szeretném-hogy-neked-jó-legyen stílusban.
2017. ápr. 28. 07:45
1/8 anonim válasza:
Tanárnéni? Vagy emberekkel dolgozik? Ekkor munkahelyi ártalom és tipikus. Ha nem, akkor csak veled ilyen? Majd elhiszi, hogy felnőttél, kezdj el úgy viselkedni, hallgasd meg, aztán csináld ami szerinted jó.
2017. ápr. 28. 08:15
2/8 A kérdező kommentje:
Vállalkozó. Sajàt gazdasàguk van apummal.
Csak velem ilyen.
2017. ápr. 28. 08:23
3/8 anonim válasza:
Hol kaksz, kié a lakás vagy ház? De úgy is mondhatnánk hogy miért ellenkezel anyukáddal. Nem akarsz egyetemre járni , de a barátoddal meg .... Szóval legyél alkalmazkodóbb, neked kell.
2017. ápr. 28. 08:33
4/8 anonim válasza:
"Nem feltétlenül zsarnokoskodik, nem kiabàl, inkàbb olyan kedvesen-magabiztosan, én-vagyok-az-anyád-és-azt-szeretném-hogy-neked-jó-legyen stílusban."
Nem értem, mi ezzel a problémád. Neki is van véleménye, ami nem feltétlenül egyezik a tiéddel - szokj hozzá, hogy ilyen is van, gyakran leszel még ebben a szituban másokkal is. Tanuld meg határozottan képviselni a sajátodat, és felvállalni a döntés felelősségét, ha biztos vagy benne, hogy az a helyes, elvégre, mint írtad, nem zsarnokoskodik.
2017. ápr. 28. 08:49
5/8 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy felnőtt ember vagy, aki nem kér tanácsokat, akkor mindig kész tények elé kell állítani, amikor már nem megy semmire a tanácsaival és persze akkor az esetleges negatív következményeket is neked kell vállalnod.
2017. ápr. 28. 09:43
6/8 anonim válasza:
Csak más a véleménye, ennyi. Ebből ne csinálj ügyet. Majd 20 év múlva máshogy látod. Megérted miért akarta az egyetemet.
2017. ápr. 28. 11:58
7/8 anonim válasza:
Kérdező, az anyádnak joga van a saját véleményéhez, neked meg jogod van dönteni, hogy elfogadod-e, vagy nem... meg kell tanulnod kiállni önmagadért.
2017. ápr. 28. 13:36
8/8 anonim válasza:
Azért, mert már többet látott, tapasztalt az életben, mint te. Minden anya jót akar a gyerekének. És többnyire igazuk is van...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!