Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem hiszi el, hogy a...

Anyám nem hiszi el, hogy a legjobb barátja erőszakoskodott velem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

19 éves voltam, érettségi előtt álltam, és ezt a férfit apámnak tekintettem, 5 éves korom óta ismertem. Szükségem volt egy kis beszélgetésre, mivel anyámmal már akkor sem volt jó a kapcsolatom, így meglátogattam a munkahelyén. Ő fogdosni kezdett, benyúlt a bugyimba, és mikor el akartam szaladni, akkor észleltem, hogy az ajtót is kulcsra zárta. Végül kijutottam, de sokkos álltpotban voltam. Anyám szerint ,,túlreagáltam" a dolgot, ők barátok maradtak, én viszont tudni sem akartam többé erről az emberről.

Most volt az esküvőm Walesben, meghívtam anyámat is, és velem töltött egy hetet. Az esküvő estéjén odaadta a nekem szánt ajándékokat, és mondta, hogy az illető férfi küldött nekem egy ametiszt kulcstartót. Mondtam, hogy küldje vissza, mert nekem semmi sem kell ettől az embertől. Anyám megint jött azzal, hogy túlreagálom,aztán mikor mondtam neki, hogy a pasas a bugyimba nyúlt, szóval nem hiszem, hogy túlreagálnám, megkérdezte, hogy nem voltam-e túl ,,kihívóan" felöltözve. És amúgy is, ő sokat köszönhet ennek a fickónak... Itt álltam leforrázva, a férjem jött utánam az emeletre, ahol én már csak bőgni tudtam. Anyám később utánam jött, és mondta, hogy azt neki anno nem említettem, hogy a bugyimba nyúlt, ő csak annyit hallot a pasitól, hogy az ölébe ültetett, és én azt értettem félre. Anyám védekező álláspontot vett fel, semmi sem az ő hibája, én pedig 25 évesen érzem magam megszégyenítve, mert a saját anyám nem hitt nekem sem 19 évesen, sem pedig most, vagy ha hisz is, hajlandó szemet hunyni a dolgok felett, mert a mocsok még mindig jelen van az életében és barátok....

Őszintén szólva dühös és csalódptt vagyok...

2016. szept. 7. 01:13
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
bármennyire is az anyám, én ezért meg tudtam volna ütni... küldd vissza az ametiszt szarját a pasasnak, ha anyád nem viszi vissza.
2016. szept. 7. 01:22
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos anyád az a fajta, akinek egy férfi farka fontosabb, mint a saját gyereke. Én a helyedben megszakítanám vele a kapcsolatot, nekem ilyen "anya" nem kéne...Tagadás, tagadás, tagadás...Hányok az ilyenektől.
2016. szept. 7. 04:42
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sajnálom, hogy az esküvődön megaláztatást kellett eltűrj.

Nem reagáltad túl a dolgot, de most már itt az ideje, hogy megértsd: senkit nem tudsz megváltoztatni.

Én nem mondanék semmit, de remélem bocsánatot kér tőled az Anyukád.

Egyébként, tényleg nem mondtad el neki a teljes történetet?

Bár elejétől fogva nem hitt Neked.

2016. szept. 7. 05:00
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Az érzelmeket nem lehet mérlegre tenni és az egyes emberek eltérő szituációban személyiségüknek egészen eltérő oldalát képesek mutatni. A történteket neked magadban kell feldolgoznod, hiszen végül is szerencsére csak annyi történt, hogy valakit más oldaláról ismertél meg, mint amit vártál.
2016. szept. 7. 06:15
 5/10 JulesM111 ***** válasza:
97%

Jó reggelt, mint írtad, anyuddal kapcsolatod már 19 évesen sem volt túl jó. Ennek tükrében mit vártál tőle?

Na mindegy, szerencsére távol élsz tőlük, maradjon is így, a kulcstartót meg egyszerűen dobd ki a kukába, egy b...ódj meg kö..ög mondattal, éld a saját életed, igyekezz férjedre koncentrálni, a múlttat hagyd magad mögött mihamarabb, mert felemészt.

2016. szept. 7. 06:23
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
én is megszakítnám a kapcsolatot az "anyámmal" a helyedben.
2016. szept. 7. 06:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem értem ezek után miért bőgtél, hisz mit vártál anyádtól? én nem bőgtem volna hanem hozzá vágtam volna azt az ametisz vackot és elküdtem volna őt is meg a barátját is a fenébe és közöltem volna, hogy ha valaha is látni akarja a még nem lévő unokáját, akkor ha nem is szakít a kedves haverral,de legalább neked hisz végre. Komolyan én nem lettem volna ilyen kedves vele akkor sem ha az anyám.
2016. szept. 7. 09:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Előre is bocsánatot kérek a véleményemért, de szerintem anyád egy szánalmas k.va... Komolyan egy idegen f.asz pártját fogja aki a lányát szexuálisan zaklatta??? hát milyen az anya az ilyen? Most ledöbbentem. Szerintem szakítsd meg vele a kapcsolatot, vagy minimalizáld, de egy dolgot előtte tegyél meg, írd le mit érzel és hogy mi a véleményed arról hogy egy ilyen ember pártján áll, aztán küld el anyádnak.
2016. szept. 7. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Még a magyarázkodásának sincs értelme. Az ölébe ültet egy 19 éves lányt?

Az én anyám úgy rúgta volna seggbe, hogy benne marad a cipője.

2016. szept. 7. 12:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális, hogy neki hisz helyetted.

Én megmondanám neki a magamét, majd ott hagynám. Ha szeret akkor felkeres és hisz neked, ha nem akkor marad a farok mellett...

Mellesleg ha téged is megpróbált rászedni a pasi, akkor lehet, hogy másokkal is csalta anyukádat.

2016. szept. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!