Üdv mindenkinek! Mit tegyek ha úgy érzem hogy a páromnak fontosabb az első szülött gyermeke mint én és a kisbabánk?
Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt, együtt élünk és mióta megszületett a kisbabánk többet törődik a 14éves fiával aki 1éve nem jár iskolába 30-80ezer Ft ot kér mert hogy neki az jár mert ha nem ad neki a párom akkor rossz apa meg mindennek elmondja hogy rossz ember stb. persze az iskola nem szól a gyámügynek! És most a drága anyukája kitalálta hogy éljen velünk a gyerek mert ő nem bír vele persze hozzá teszem hogy azt mondta a gyereknek hogy miattam mentek széjjel meg elég csúnya dolgokat mondott rólam miközben nem is ismer! Ha egy társaságban vagyunk akkor a páromnak szinte én nem is létezem se a közös gyermekünk. ha ezt szóvá teszem akkor össze veszünk rajta pedig csak rosszul esik a volt párjának a 8. pasija van őket elfogadta engem meg nem pedig soha meg nem bántottam hozzám se szól levegő vagyok számára. Sőt még a kistestvérét se akarja elfogadni pedig ő nem tehet semmiről. Persze elsőnek a mamához megy lakni hogy megnézzük hogy viselkedik szót fogad e egyáltalán! Nem tudom hogy mit csináljak ha esetleg ide fog költözni hozzánk hogy viselkedjek? Úgy fogok élni a saját házunkban ahol eddig nyugodtan éltünk mint a vendég lennék? Párom természetesen a fiát védi velem szembe is pedig én nem akarok rosszat csak egy kis tiszteletet!2017. ápr. 27. 13:42
41/41 anonim válasza:
36# elég gáz, hogy gyereked van, mikor ennyire értesz a gyerekneveléshez. Szerinted az csak az anyja hibája, hogy ilyen lett a párod gyereke? A párod véletlenül se tehet róla? Te írtad, hogy korábban nem törődött vele. Elmész a p.csába. Tényleg kib.szott jó apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!