Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdv mindenkinek! Mit tegyek...

Üdv mindenkinek! Mit tegyek ha úgy érzem hogy a páromnak fontosabb az első szülött gyermeke mint én és a kisbabánk?

Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt, együtt élünk és mióta megszületett a kisbabánk többet törődik a 14éves fiával aki 1éve nem jár iskolába 30-80ezer Ft ot kér mert hogy neki az jár mert ha nem ad neki a párom akkor rossz apa meg mindennek elmondja hogy rossz ember stb. persze az iskola nem szól a gyámügynek! És most a drága anyukája kitalálta hogy éljen velünk a gyerek mert ő nem bír vele persze hozzá teszem hogy azt mondta a gyereknek hogy miattam mentek széjjel meg elég csúnya dolgokat mondott rólam miközben nem is ismer! Ha egy társaságban vagyunk akkor a páromnak szinte én nem is létezem se a közös gyermekünk. ha ezt szóvá teszem akkor össze veszünk rajta pedig csak rosszul esik a volt párjának a 8. pasija van őket elfogadta engem meg nem pedig soha meg nem bántottam hozzám se szól levegő vagyok számára. Sőt még a kistestvérét se akarja elfogadni pedig ő nem tehet semmiről. Persze elsőnek a mamához megy lakni hogy megnézzük hogy viselkedik szót fogad e egyáltalán! Nem tudom hogy mit csináljak ha esetleg ide fog költözni hozzánk hogy viselkedjek? Úgy fogok élni a saját házunkban ahol eddig nyugodtan éltünk mint a vendég lennék? Párom természetesen a fiát védi velem szembe is pedig én nem akarok rosszat csak egy kis tiszteletet!
2017. ápr. 27. 13:42
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Nem dobálják őt évek óta hisz csak most akarja őt eldobni a saját anya már ne is haragudj de hogy szeretgessem és hogy adjak meg neki mindent amit mondtál ha nem engedi oké hogy a gyerek mindig is itt lesz tisztában voltam vele meg vagyok is mint ahogy már írtam nem akarnám azt se hogy az apja eldobja miattunk de ha velem is akar élni akkor azt a minimális tiszteletet sztem megérdemelném legalább hogy köszönjön nem én tettem tönkre az életüket hanem az anyja csalta meg a párom és mikor ő mély ponton volt hogy rosszat csináljon én fogtam meg a kezét csak én tettem helyre a dolgokat ha most nem lenne az apja mit csinálna?
2017. ápr. 27. 16:08
 22/41 anonim ***** válasza:
88%

Két éve vagytok együtt, de már van egy közös gyereketek?! Talán előbb meg kellett volna ismerni egymást, rendezni a viszonyokat és utána beszélni a közös gyerekről...

Ülj le és beszélj a pároddal! Ha nem találtok közösen megoldást, akkor költözz el, kezdj új életet!

2017. ápr. 27. 16:21
 23/41 A kérdező kommentje:
Tudod mikor az anyja pasizni ment én vittem neki enni meg pénzt hogy vegyen magának valamit mikor ott laktunk csak elkelett költözni mert hogy veszekedett az anyja ott hagytuk az otthonunkat hogy legyen másik otthonunk amit a két kezünkel csináltunk meg ne hogy már akkor én legyek a rossz mostoha
2017. ápr. 27. 16:32
 24/41 anonim ***** válasza:
85%

Bármit mondhatsz, mert a másik fél nem tud védekezni, ezért engedd meg, hogy fenntartással fogadjuk a szövegedet!

Azt viszont végképp nem értem, hogy te odaköltöztél hozzájuk, vagy mi a szösz?

2017. ápr. 27. 16:37
 25/41 A kérdező kommentje:

Persze amit írok az mind hihetetlenül hangzik aláírom csak nem szoktam hazudni se de mindegy nem ismertek én se ismerlek benneteket de sztem nem kéne pálcát törni felettem hisz csak segítséget kértem hogy mit csináljak hogy egy kis tiszteletet kapjak

Nem hozzájuk költöztem csak a közelben laktunk és megjegyzem a gyerek panaszkodik a páromnak hogy nincs otthon az anyja és hogy éhezik mentség főzni se főz

2017. ápr. 27. 16:44
 26/41 anonim ***** válasza:
89%

Ahogy már írták előttem, a tiszteletet nem tudod kikövetelni, erre tippeket sem fogsz itt kapni.

Elmondták egy páran, hogy hogyan állj a kamaszhoz, mást nem tudsz tenni.

Az viszont érdekes, hogy a gyerekről rossz véleménnyel vagy, idézlek:

" 1éve nem jár iskolába 30-80ezer Ft ot kér mert hogy neki az jár mert ha nem ad neki a párom akkor rossz apa meg mindennek elmondja hogy rossz ember stb." és ezek szerinted hazugságok, de amit az anyjáról mond rossz dolgokat, azt mind készpénznek veszed, az eszedbe sem jut, hogy nem mond igazat, mert így is pénz akar kiszedni az apjából?

Ha elfogadom, hogy te vagy az egyetlen ember a Földön, aki soha nem hazudik és minden szavad igaz, akkor mi a fenéért nem lépsz tovább, ez jó soha nem lesz.

Eleve ez rosszul kezdődött.

Te viszonyt kezdtél a szomszéddal, terhes lettél, most 14 hónapos a gyereked (+9 hónap) pont kijön a 2 év, amióta együtt vagytok.

Őszintén! Mire számítottál?

2017. ápr. 27. 16:57
 27/41 anonim ***** válasza:
85%

Mi a fenét hisztizel? Minden szart a saját két kis kezeddel lapátoltad a nyakadba. Azt meg ne próbáld már itt bemesélni, hogy egy hónap után tervezett volt a gyerek. A te részedről maximum, mert valamivel meg kellett fogni a csávót, de azt nehezen hiszem, hogy ő is kitörő örömmel fogadta. Jól érzed, te ott csak egy kolonc vagy, az is leszel mindig a gyerekeddel együtt.

Lépj le, kezdj egy normális életet. Az a szegény gyerek megérdemli, hogy ne a bolondokházában nőjön fel.

2017. ápr. 27. 17:36
 28/41 anonim ***** válasza:
77%
Ti hol olvastátok, hogy 14 hónapos a baba?
2017. ápr. 27. 17:42
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

A 13-as válaszoló írta, tehát valahol az előzményekben szó lehetett róla, ami talán törlésre került?

A fene sem tudja, de tény, hogy a Kérdező nem cáfolta.

Ennél csak az lenne a cifrább, ha idősebb lenne a gyerek.

2017. ápr. 27. 17:50
 30/41 anonim ***** válasza:
91%

Mindig ledöbbenek az ilyen hülye pitsákon. Minek kell minden jöttmentnek szülni?

A csávó nem szeret, nem tisztel, le se szar, minek vagy vele? Jaaa, hát a babóca ugye. Na ezért nem kell összevissza szülni pár hónapos kapcsolatokba. Magadnak főzted babám, most már edd is meg. Vagy kapar össze ami még maradt az önbecsülésedből és lépj le.

2017. ápr. 27. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!