Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdv mindenkinek! Mit tegyek...

Üdv mindenkinek! Mit tegyek ha úgy érzem hogy a páromnak fontosabb az első szülött gyermeke mint én és a kisbabánk?

Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt, együtt élünk és mióta megszületett a kisbabánk többet törődik a 14éves fiával aki 1éve nem jár iskolába 30-80ezer Ft ot kér mert hogy neki az jár mert ha nem ad neki a párom akkor rossz apa meg mindennek elmondja hogy rossz ember stb. persze az iskola nem szól a gyámügynek! És most a drága anyukája kitalálta hogy éljen velünk a gyerek mert ő nem bír vele persze hozzá teszem hogy azt mondta a gyereknek hogy miattam mentek széjjel meg elég csúnya dolgokat mondott rólam miközben nem is ismer! Ha egy társaságban vagyunk akkor a páromnak szinte én nem is létezem se a közös gyermekünk. ha ezt szóvá teszem akkor össze veszünk rajta pedig csak rosszul esik a volt párjának a 8. pasija van őket elfogadta engem meg nem pedig soha meg nem bántottam hozzám se szól levegő vagyok számára. Sőt még a kistestvérét se akarja elfogadni pedig ő nem tehet semmiről. Persze elsőnek a mamához megy lakni hogy megnézzük hogy viselkedik szót fogad e egyáltalán! Nem tudom hogy mit csináljak ha esetleg ide fog költözni hozzánk hogy viselkedjek? Úgy fogok élni a saját házunkban ahol eddig nyugodtan éltünk mint a vendég lennék? Párom természetesen a fiát védi velem szembe is pedig én nem akarok rosszat csak egy kis tiszteletet!
2017. ápr. 27. 13:42
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
39%

Nem kell gyerekes férfival összejönni, ha nem bírod elviselni a gyerekét.

Pont.

Engem ezért nyomorított meg a mostohaanyám, mert apám lányaként halál féltékeny volt rám mindig. Undorító, ghec_i viselkedés.

2017. ápr. 27. 14:50
 12/41 anonim ***** válasza:
84%

Már bocs, a párod a jó apa ellenpéldája.

Én 14 vagyok, de ha nem járnék iskolába, és még a pofám is nagyobb lenne az IQ-mnál, akkor apám már rég félholtra vert volna. (Megjegyzem, idáig egyszer nem ütött meg).

A saját gyereked is végezheti így...

2017. ápr. 27. 14:51
 13/41 anonim ***** válasza:
83%

2 eve egyutt 14 ho baba

Na ez a problema ....

2017. ápr. 27. 15:09
 14/41 anonim ***** válasza:
80%

"... azt mondta a gyereknek hogy miattam mentek széjjel meg elég csúnya dolgokat mondott rólam miközben nem is ismer!"

Attól még, hogy a felesége nem ismer, még miattad mehettek szét!

Én sem ismertem a volt férjem qrváit, mégis miattuk váltunk el, tehát nem csodálom, hogy az asszonynál és a gyereknél nem örvendesz nagy népszerűségnek.

Ennyit erről!

2 éve vagy együtt egy pasival - nem vagytok házasok - de úgy kezdted a kapcsolatot, hogy teherbe estél és szültél egy gyereket, ahelyett, hogy adtál volna időt arra, hogy megismerjétek egymást, ezért most gyerekkel megtetézve boldogtalankodsz, egy olyan pasi mellett, aki jószerivel tojik rátok.

Borítékolom neked, hogy ez csak egyre rosszabb lesz, ne reménykedj, mert főleg te vagy oda érte, nem ő érted!

A fia nevelése meg nem kizárólag az anyja privilégiuma, most ideje az apjának is a tettek mezejére lépni, aki pénzzel azt kompenzálja a gyereknél, hogy elhagyta őket.

Azt meg, hogy a fiú egy éve nem jár iskolába és ezt az iskola nem jelenti, nem hiszem.

És miért olyan természetes neked, hogy egy kamasz gyerek a mamához megy lakni? Csak azért, mert neked nem tetszik?

A mama már felnevelte a saját gyerekeit, most az apán lenne a sor, hogy férfiként, apaként foglalkozzon a fiával, neked meg az lenne a dolgod, hogy normális életet és otthont biztosíts ehhez!

Téged nem tudlak sajnálni, - edd meg amit főztél - egyedül ezt a szerencsétlen kamasz gyereket, akit még mindig MIATTAD dobálnak ide-oda.

2017. ápr. 27. 15:21
 15/41 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj de soha nem tenném tönkre egy gyerek életét mert én is anya vagyok a saját anya teszi tönkre a gyereket én csak azt akarok hogy tiszteljen és fogadjon el engem nem kell engem szeretni ha nem akar de ha velem is akar élni valahogy ki kell jönni egymással úgy gondolom! A párom mindennél jobban szeretem azért szültem neki gyereket is! Nekem az lenne a legfontosabb hogy a páromat boldognak lássam csak nem tudom hogy mit csináljak hogy elfogadjon a gyereke! 2éve ezzel küzdök csak az a baj ha találkozunk még köszönni se akar pedig sose bántottam csak hogy a drága anyukája azt mondta hogy miattam mentek széjjel pedig én még akkor sehol se voltam nem is ismertem a párom! Szóval ha neked is ilyen mostohaanyukád volt akkor kommentálja! Kösziiiiii
2017. ápr. 27. 15:33
 16/41 A kérdező kommentje:
Már bocs de én nem vagyok k.urva senkinek sem és szerintem te se örülnél egy olyan anyának akinek már a 8.pasija van meg reggel elmegy este hazamegy és még enni se csinál a gyereknek 50ezer Ft gyerektartást fizet a párom és nem a gyerekre költi hanem magára és még hozzá fenyegetőzik is hogy még kell neki pénz szerintem nem ugyan abba a helyzetbe vagyunk
2017. ápr. 27. 15:44
 17/41 anonim ***** válasza:
59%

Tipli. MOST.

Ez csak rosszabb lesz. Nehogy apuci kisfia még kárt tegyen a tesójában. Ha annyira borzalmas és kezelhetetlen kölyök, akkor nem zárnám ki a lehetőségét. És nem is várnám meg, hogy megtörténik-e vagy sem.

2017. ápr. 27. 15:45
 18/41 anonim ***** válasza:
62%

Nekem nem volt mostohaanyám, nem tudom ezt honnan veszed!

Egyéb hozzáfűznivalóm pedig nincs, azon kívül, hogy szakadj le a volt feleségről és az ócsárlásáról, mert azzal sem a férfinél, sem a gyerekénél nem viszed előbbre az ügyedet. A tiszteletet meg nem kikövetelni kell, hanem rászolgálni, de úgy tűnik, hogy neked ez nem megy.

Ezzel én kiszálltam, a véleményem nem változott, mindent elmondtam.

2017. ápr. 27. 15:47
 19/41 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj de látszik nem olvastad végig a kommenteket és nem ócsárolok senkit mert tudod nekem nem szokásom! Csak azt mondom amit a párom mond nekem neki meg amit a gyerek mond annyit erről
2017. ápr. 27. 15:53
 20/41 anonim ***** válasza:
87%

Tettél valamit azért, hogy tiszteljen? Ez nem jár, csak azért mert felnőtt vagy.

Azt írod, két éve ezzel küzdesz. És két éve vagytok együtt. Ennél többet nem is kellene írnom. :D Van egy -elég nagy- probléma a kapcsolatotokban, erre mi a megoldás? Ó hát persze, hogy egy gyerek!

De segítenek neked, mert én voltam ilyen helyzetben, kamaszként.

1. A gyereke az első. Ha tetszik, ha nem. Amióta a a szüleim elváltak, apámnak négy nője volt. Nos, ők nincsenek itt, de én igen.

2. Ezt a gyereket valószínűleg évek óta dobálják, azt gondolja, hogy senkinek sem kell. Egy gyerek nem lesz poénból problémás. Ennek a gyereknek komoly sérelmei, traumái vannak valószínűleg. Azt írod, hogy a te gyereked nem tehet semmiről. Miért, ez a gyerek miről tehet?

3. Nem kell a saját házadban vendégként élned, sőt hisztizni se kell. Kedves leszel hozzá, segítesz neki helyre jönni lelkileg, és megmutatod neki, hogy milyen egy család, mert a pároddal együtt a gyerekét is "magadhoz vetted". :) A szeretet hidd el csodákra képes, és az idő is. Foglalkozni kell azzal a gyerekkel, szeretni, törődni vele, hogy érezze, hogy valakinek számít.

2017. ápr. 27. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!