Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valakit 43 évesen sem engednek sehova?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom,hogy hallottam ezt a történetet,nem velem esett meg. De érdekesnek találom.

Sokszor olvasom,hogy 17-18 évesek nyafognak,hogy nem engedik őket sehova. Na ehhez mit szólnának?

Ismerős asszony mesélte,hogy alig bír a fiával,mert minden nap rá kell telefonálni munka után,hogy hol van már,mert menne mindenfelé. Nagyon elhűltem rajta,kérdeztem,hogy merrefelé,de nem tudta megmondani,mert ő csak azt tudja,hogy amikor végre hazaparancsolja,akkor a "kisfia" bemegy duzzogni a szobájába és nem áll szóba vele. Azt is mondta,hogy nehéz volt,amikor "barátkozott egy kislánnyal",de szerencsére már nem jár oda,mert észrevette magát,hogy amúgy sem maradhatott sokáig,max 1-2 órát (a fiát meg nem engedte el) (A "kislány" 32 éves volt.)

Jól elhűltem,hogy ilyen van??

2017. ápr. 26. 15:00
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
37: ez most tényleg RITKA VICCES volt, hahaha... ja,nem.
2017. ápr. 27. 07:02
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha épp börtönben van, akkor teljesen oké...
2017. ápr. 27. 10:19
 43/50 anonim ***** válasza:
96%

"Én is nős vagyok, én se hozhatok fel csajt és engem sem enged a feleségem sehova" Ezek a "viccek" már annyira égőek, talán pár proli kiskocsmában...

Van pár ismerős pár, a nő nem engedi, hogy a férfi a kedvenc játékával játsszon, amikor otthon van, mert az égő (xbox), ha férfi nélküle megy el bulizni, akkor hívogatja, külön nem csinál semmit szinte a nő. Szerintem ez is a lelki terror egy fajtája, én pl. örülök neki, ha barátom társaságba megy. Meg mi az, hogy engedi meg?? :D

2017. ápr. 27. 10:28
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hidd el, hogy az ilyen játszmákhoz két ember kell (majdnem azt írtam: a domina és szolgája). :DDDDDDDDD

Szóval, ezeket a csatákat a többség 15-20 éves kora között megvívja. Akkor zeng a ház, de 43 éves korában már

1. külön lakik a szüleitől;

2. van párkapcsolata, vagy legalábbis volt már életében (jó esetben teljes családja van);

3. anyja is réges rég elfogadta az új szereposztást.

Akit viszont ilyen szülővel vert meg a sors és meg akarja spórolni a konfliktusokat, az így járhat.

2017. ápr. 27. 14:32
 45/50 Kései Sirató ***** válasza:
76%

Kérdező, miket írsz, téged kimentett a férjed? Na ne viccelj!

Ha volt már állásod, jövedelmed, miért nem mentél el egy albérletbe?

2017. ápr. 27. 15:03
 46/50 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Az illető egyébként részesül fogyatékossági támogatásban? Gyámság alá van helyezve? HA ezekre a válasz nem, akkor költözzön el és ennyi.
2017. ápr. 28. 11:20
 47/50 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező ez a a férfi sérült pszichésen. Az, hogy valaki szellemileg nem ép teljesen annak sok fajtája és fokozata van. Nem biztos,ha dolgozol , beszélsz vele az látszik. Sőt ettől még bőven lehetett jó tanuló. Hány enyhe fokú autista , Aspergeres zseni, orvos, kutató stb. Bár itt másról van szó, valamiért kicsi korától hagyta magát elnyomni, belement a szerepben, a szülő is érdekes, genetikai háttér is lehet bőven. Hosszú ez így. 43 éves középkorú már szerintem nem fog változni. Eddig nem volt az egészséges ösztöne az önállóságra és, hogy otthon ezt megvívja, már nem lesz. Sanszos ha valaki magyarázná neki, nem is fogná fel teljesen hogyan változtasson vagyis inkább mi a probléma. Szerintem hiába menne szakemberhez is, bár egy próbát megért. Amúgy a volt kollégám is ilyen, férfi. Most Ő is 43-45 lehet. A számítógépet nem kapcsolhatja be engedély nélkül otthon. Látszatra egy értelmes, sőt sokat olvas, iszonyat művelt. Nagyapja orvos volt. Ott is, anyuka még randi alatt is felhívta, hogy hol van, vagy menjen haza már. Sőt azt hiszem magázza az anyukáját, de ez egy dolog. Szegény azért próbált randizni, társkeresőről, munkahelyről,de hát csak pár alkalmas beszélgetések lettek. Szerintem még a mai napig szűz.
2017. ápr. 28. 13:13
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Régi szomszédaink voltak. Egy özvegy asszony és a felnőtt 35 éves diplomás lánya. Jó módúak voltak, de amikor az asszony özvegy lett elkezdték felélni a vagyonukat. Mindenhova együtt mentek, nem főztek hanem vendéglőben ettek, közben egyre elhanyagoltabban néztek ki: zsíros haj, lenőtt lábujj köröm, agyonkopott ruhák. Aztán a lány le lett százalékolva és egyre magába fordulóbb lett.10 évvel később az asszony meghalt, rá 6 hónapra a lánya is.

Anyukám egy ismerőse szintén nem engedte el a kisfiát, aki ma 54 éves, Sanyikának (nem ez a valódi neve) hívja az anyja. Csak olyan nőt vehetett volna el, aki oda költözik a lakásukba. Ilyet nem találtak. Anyuka halálos beteg már, de még irányítja a "kisfiát", aki otthon lakik azóta is.

Rengeteg ilyen eset van.

2017. ápr. 29. 14:29
 49/50 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem az nem durva,ha otthon lakik.

Az viszont igen,hogy nem tud kiállni magáért.

Ha még munkája sem lenne,akkor sem szabadna hagynia,hogy az anyja még azt is megmondja neki kivel találkozhat.

Persze érthető,ha mondjuk anyagiakban nem segít,akkor kötnek kompromisszumokat,de az hogy totál gyerekként kezelni valakit,nagyon gáz...

2017. ápr. 30. 01:37
 50/50 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, addig nem lett tartósan senkije, amíg a mama meg nem halt.
2019. okt. 28. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!