Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valakit 43 évesen sem engednek sehova?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom,hogy hallottam ezt a történetet,nem velem esett meg. De érdekesnek találom.

Sokszor olvasom,hogy 17-18 évesek nyafognak,hogy nem engedik őket sehova. Na ehhez mit szólnának?

Ismerős asszony mesélte,hogy alig bír a fiával,mert minden nap rá kell telefonálni munka után,hogy hol van már,mert menne mindenfelé. Nagyon elhűltem rajta,kérdeztem,hogy merrefelé,de nem tudta megmondani,mert ő csak azt tudja,hogy amikor végre hazaparancsolja,akkor a "kisfia" bemegy duzzogni a szobájába és nem áll szóba vele. Azt is mondta,hogy nehéz volt,amikor "barátkozott egy kislánnyal",de szerencsére már nem jár oda,mert észrevette magát,hogy amúgy sem maradhatott sokáig,max 1-2 órát (a fiát meg nem engedte el) (A "kislány" 32 éves volt.)

Jól elhűltem,hogy ilyen van??

2017. ápr. 26. 15:00
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Minek kell hozzá engedély? 43 évesen felnőtt ember, oda megy, ahova akar; nem értem ezt a behódolást, meg hogy alárendeli magát. Az anyja nem a főnöke, hanem az anyja. Ellátta, fölnevelte kész. Innentől minek szót fogadni neki? Nem csak, hogy túl lett babusgatva, de ez már nagyon brutál. És ez a 43 éves embernek meg így megfelel. Hát ez tök fura. Nem tudom, minek engedelmeskedik. Talán az anyja nem hagyta őt felnőni. Tök szomorú dolog ez.
2017. ápr. 26. 17:14
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

"ha zavar téged,nem szólsz a szüleidnek,hogy megalázzák a bátyádat ezzel a "kisfiú"-val?"

Szerinted hányszor szóltam, hogy ne hívják kisfiúnak? Ez nem zavarja őt, nehogy azt hidd! És tesóm saját magát alázza, elhiheted. Mindent leszar, ez így neki kényelmes.

És már vele is próbáltam beszélni, hogy ez neki lesz később rossz, de makacs.

ezért írtam, hogy lehet 50 éves korig a szüleinket ekézni ezért azért, a választás a mi kezünkben van.

2017. ápr. 26. 17:54
 33/50 anonim ***** válasza:
13%
Ne haragudj kérdező, de szerintem te vagy a 43 éves férfi, vagy a lány. Nem szégyen, ha bevallod.
2017. ápr. 26. 17:56
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Mondok durvábbat. Apámnak volt egy hasonló korú munkatársa. Ő is 40 körüli volt. Az anyjával lakott. Soha nem volt még barátnője. Sőt az anyja elfenekelte (!), ha nem rakott rendet a szobájában vagy elkésett. Mindez mégegyszer mondom egy negyvenes férfivel történt.
2017. ápr. 26. 18:01
 35/50 anonim válasza:
100%
Nálam is van hasonló egyébként. Csak itt kicsit fűszerezve van a történet és máshogy. Van egy vállalkozása apámnak. 25 éves férfi vagyok. Apám azt akarja, hogy vigyem, persze én meg azt, hogy nem. Anyámat nem érdekli semmi. Igaz fiatal vagyok még, de itt is az a történet, h ne menjek nő közelébe, mert tapasztalatlan vagyok, megijedek tőlük, stb. inkább ne érdekeljen. De föleg ne menjek korombeli nő közelébe, mert az tuti kihasznál (házasság, a pénzem lenyúlja, zabi gyerek, stb), inkább valami 40 50 éves idősebb nővel kezdjek alkalmi kapcsolatot. Mondjuk a pénz témával igaza van, mert lenne idővel örökség is, amit nem lenne jó szétszórni. De szerintem van más módja is, annak, hogy a felhalmozott érték megmaradjon, én meg el megyek dolgozni mellette, és élném az életem. De hát ez itt a gond, hogy pénzem nincs, meló hely nincs, csak apám vállalkozása. Végzettségem lenne. 2 éves főiskolai OKJ, +Technikusi. És még ugye mindig a szülőkkel élek. Én is szeretnék már végre kikerülni.
2017. ápr. 26. 19:02
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát itt Magyarországon még mindig jobb a helyzet mint Japánban. Ott van olyan hogy valaki évekre bezárkózik a SZOBÁJÁBA. És csak nagyon ritkán jön ki onnan. Egyèbként ezt a jelenséget hívják mamahotelnek.
2017. ápr. 26. 20:03
 37/50 anonim ***** válasza:
69%
Én is nős vagyok, én se hozhatok fel csajt és engem sem enged a feleségem sehova
2017. ápr. 26. 20:58
 38/50 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőm szomszédjában is lakott egy ilyen pasi 35 évesen, az anyjával. A mama teljesen így bánt vele, ahogy írjátok. Pedig kedves, normálisan viselkedő fiú volt (nem tudom férfinak nevezni), de teljesen a mama picike fia. Itt az volt a háttérben, hogy a fiúnak volt egy bátyja, tizenvalahány évvel idősebb nála, aki durván elzüllött, és meg is halt valamiben (drogos ügy lehetett) és a mama ezután a kisebbik fiát túlféltette.

Amikor megismertem a srácot, pont volt barátnője, aki ott lakott velük (a mama ragaszkodott hozzá), aztán a csaj egy idő után lelépett, gondolom, nem bírta a helyzetet. A vicc az, hogy a mama ezután a barátnőmet nézte ki a fiacskája számára, aztán engem, és amikor egyikünk se jött össze vele, onnantól kb. nem is köszönt, ha összefutottunk a lépcsőházban :D

2017. ápr. 27. 00:19
 39/50 A kérdező kommentje:

30: nem szellemi fogyatékos! Szerencsére kiterjedt ismerősi köröm van,benne két szellemi sérült felnőttel,akik otthon laknak anyával,de én NEM RÓLUK beszéltem,ez a férfi NEM AZ.

Sajnos volt szerencsétlenségem egyszer hallani ezt a dorgálást,hát durva volt,képzelhetitek. Ő meg vagy visszaszól vagy nem. Akkor pont visszaszólt,majdnem kapott a seprűnyéllel. Gyorsan el is jöttem,nem bírtam ott lenni. Sajnos ilyen VAN. Srácnak mondtam,hogy minek tűri,de csak hebegett-habogott.

2017. ápr. 27. 06:57
 40/50 A kérdező kommentje:
33: ??? ... no comment...
2017. ápr. 27. 07:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!