Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valakit 43 évesen sem engednek sehova?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom,hogy hallottam ezt a történetet,nem velem esett meg. De érdekesnek találom.

Sokszor olvasom,hogy 17-18 évesek nyafognak,hogy nem engedik őket sehova. Na ehhez mit szólnának?

Ismerős asszony mesélte,hogy alig bír a fiával,mert minden nap rá kell telefonálni munka után,hogy hol van már,mert menne mindenfelé. Nagyon elhűltem rajta,kérdeztem,hogy merrefelé,de nem tudta megmondani,mert ő csak azt tudja,hogy amikor végre hazaparancsolja,akkor a "kisfia" bemegy duzzogni a szobájába és nem áll szóba vele. Azt is mondta,hogy nehéz volt,amikor "barátkozott egy kislánnyal",de szerencsére már nem jár oda,mert észrevette magát,hogy amúgy sem maradhatott sokáig,max 1-2 órát (a fiát meg nem engedte el) (A "kislány" 32 éves volt.)

Jól elhűltem,hogy ilyen van??

2017. ápr. 26. 15:00
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Te jó ég,de durva! Szívemből sajnálom ezt a nőt,még így ismeretlenül is! Szinte csavarodik a szívem.

Miért ilyenek egyes anyák?

2017. ápr. 26. 15:33
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért durva. Ilyenkor a szülő nem gondol bele, hogy ő is úgy lett szülő, hogy ismerkedett? És hogy mi lesz, ha majd a gyereke magára marad?
2017. ápr. 26. 15:33
 13/50 anonim ***** válasza:
82%

rá vannak nőve a gyerekre vagy zsarnokok, én nem is tudom.

de fordítsd meg, milyen "gyerek" az, aki ezt hagyja? mert amíg nincs keresete, otthon lakik, jó, hogy mondja meg mikor hova kikkel megy, mikor jön.

de ha dolgozik, van pénze miért nem költözik el? miért JÓ ez neki? vagy lelkileg már bedarálta?

2017. ápr. 26. 15:35
 14/50 A kérdező kommentje:
Van valami olyan beütése a dolognak,hogy nem engedik a gyereket elkutyulni,elkrvulni,ami jó dolog,de egy ponton ez megakad vagy deformálódik náluk,és nem tudom,mi ez a pont. S mindig összefügg azzal is,hogy a gyermek már lassan meg is öregszik,még mindig ezt a megakadt szabályrendszert követi,de miért? Nem jövök rá.
2017. ápr. 26. 15:37
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Jó esély van rá, hogy Norman Bates lesz belőle..
2017. ápr. 26. 15:38
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

Háát...az én bátyám "csak" 30 éves, de úgy viselkedik, mint egy idióta gimis, aki lázad.

Anyám őt is kisfiúnak hívja, és ez engem nagyon zavar.

A szüleink is tehetnek róla, de egy ideje már veszekednek vele, hogy tegyen már valamit magáért - mondjuk őt iszonyúan elkényeztették. Na, de egy idő után szerintem gáz mindent a szülőre fogni, tesóm is tudatában van annak, hogy mekkora gyökér, de ezen nem is akar változtatni, ő megszületett, heverjen a világ a lábai előtt. Ja és tesómmal sem lehet vitázni, duzzogni kezd, vagy nem válaszol. A hűtőben meg minden megterem.

Értem én, hogy ezek az emberek ebben nőnek fel. De fel kéne ismerniük egy kor után, hogy ez nem jó.

2017. ápr. 26. 15:39
 17/50 A kérdező kommentje:

Azt jól mondod,szerintem lelkileg már rég bedarálta.

De nem értem: szerinted ha perpill nem lenne keresete,mert mondjuk elveszti a munkahelyét,akkor már jól teszi az anyja,amit tesz

Ja,apa nem él,ezt nem írtam,tesó sincs.

2017. ápr. 26. 15:40
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

más se kur.vul el,de eljár ide-oda, bulizik, ismerkedik, éli az életét.

de az ilyenek?

mi az életcélja? párja valszeg sose lesz.

2017. ápr. 26. 15:40
 19/50 A kérdező kommentje:
17-es kommentemben egy kérdőjel lemaradt.
2017. ápr. 26. 15:41
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

17: nem úgy értettem, ha nem lenne melója, akkor anya dirigál.

HANEM amíg pl vki tizenévesen , akár huszonévesen otthon él, és tanul, nem melózik, és szülei tartják el, akkor addig mondja meg, hogy épp merre jár, ha ez a szülőnek fontos. De ha már van keresete a normális úgyis elköltözik, aztán akkor meg már nem szólhat bele senki semmibe.

2017. ápr. 26. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!