Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valakit 43 évesen sem engednek sehova?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom,hogy hallottam ezt a történetet,nem velem esett meg. De érdekesnek találom.

Sokszor olvasom,hogy 17-18 évesek nyafognak,hogy nem engedik őket sehova. Na ehhez mit szólnának?

Ismerős asszony mesélte,hogy alig bír a fiával,mert minden nap rá kell telefonálni munka után,hogy hol van már,mert menne mindenfelé. Nagyon elhűltem rajta,kérdeztem,hogy merrefelé,de nem tudta megmondani,mert ő csak azt tudja,hogy amikor végre hazaparancsolja,akkor a "kisfia" bemegy duzzogni a szobájába és nem áll szóba vele. Azt is mondta,hogy nehéz volt,amikor "barátkozott egy kislánnyal",de szerencsére már nem jár oda,mert észrevette magát,hogy amúgy sem maradhatott sokáig,max 1-2 órát (a fiát meg nem engedte el) (A "kislány" 32 éves volt.)

Jól elhűltem,hogy ilyen van??

2017. ápr. 26. 15:00
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Írok számokat,mert így könnyebb.

16: ha zavar téged,nem szólsz a szüleidnek,hogy megalázzák a bátyádat ezzel a "kisfiú"-val?

Azt nem is irtam,hogy néha "kölyök"-nek hívja a 43 éves gyerekét. Mintha nem lenne elég megalázó ez az egész helyzet ennek a FÉRFINAK így,még ráadásul,amikor kibeszéli másoknak,mint 5 éves korában,még kölyöknek is hívja (dühből).

Nekem úgy tűnik,hogy még mindig neveli.

2017. ápr. 26. 15:49
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Nekem évfolyam társam volt egy hasonló férfi. Nem tudom, pontosan hány éves volt, de bőven 30 felett. Anyuka beiratkozott ugyanarra a szakra, egymás mellett ültek a padban, kibontotta neki a szendvicset és a pasinak azt is megmondta, mikor menjen pisilni.

Mire végeztünk, őszintén szánták szegényt.

2017. ápr. 26. 15:50
 23/50 A kérdező kommentje:
Engem is anyukám még egész egyetem alatt úgy trenírozott,hogy egyetemi kérvényekbe még 23-25 évesen is azt írjam bele,hogy "édesanyám egyedül NEVEL" Aztán kapcsoltam és úgy írtam bele,amikor kellett,hogy "édesanyámmal egyedül ÉLEK"
2017. ápr. 26. 15:52
 24/50 anonim ***** válasza:
89%
Nincs a férfi leszázalékolva véletlenül? Valami oka biztos van, hogy az Anyja ennyire parancsol Neki?
2017. ápr. 26. 15:55
 25/50 A kérdező kommentje:

Jaj,te jó ég,22-es! Most még jobban elhűltem,mint az eredeti történeten! Hüledezek itt összevissza!

Lehet tudni,hogy mi lett azzal a másik szerencsétlennel is azóta?

Jó lenne meghallgatni az ilyen anyukákat és az ilyen "gyerekeket" is,hogy ők maguk hogy élik ezt meg! Mert mi kívülállóként tényleg csak hüledezni tudunk.

2017. ápr. 26. 15:57
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Beteges dolog, mindkét részről.

Az én anyám is ilyesmi lett volna, ha hagyjuk a húgommal.

2017. ápr. 26. 16:00
 27/50 A kérdező kommentje:

24: legjobb tudomásom szerint nincs leszázalékolva,egyébként értelmes,józan,jószívű ember.

Ha jól tudom,filmeket néz,könyveket gyűjt és olvas,így szórakozik.

Az iskolában anno kitűnő tanuló volt.

2017. ápr. 26. 16:02
 28/50 A kérdező kommentje:
26: miben láttátok ennek jeleit?
2017. ápr. 26. 16:09
 29/50 anonim ***** válasza:
84%
wow
2017. ápr. 26. 16:59
 30/50 anonim ***** válasza:
94%
El van ez ferdítve attól tartok én. Rengeteg olyan ember él az országban akik kényelemből vagy egyéb más okokból még 100 évesen is otthon laknak a szülővel szülőkkel, nincs ezzel semmi probléma. De hogy a szülő dorgálja mint egy 5 évest és az agyi értelmi szintje egy 5 évesén van a 43 évesnek és úgy is viselkedik ezt nehezen tudom elképzelni. Ha meg igen akkor egy fogyatékos szellemi sérült, lerokkantosított emberről van szó és te ezt nem írtad meg !
2017. ápr. 26. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!