Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem fogadják el...

A szüleim nem fogadják el hogy introvertált vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem lehet panasz rám, elég jó tanuló vagyok, ráadásul kedves és segítőkész az emberekkel.

Nincs sok barátom és nem is vagyok eljárós,nekem az a kikapcsolódás ha filmezek, olvasok, jógázok, szóval egyedül vagyok, ezért nagyon szeretem a hétvégéket.

Vagyis csak szeretném, ugyanis a szüleim megkesítik ilyenkor az életemet, jó hangulattal indulok neki, de a végére úgy érzem hogy semmit sem érek. Folyton azzal jönnek hogy mozduljak ki, hogy a barátjuk/munkatársuk lánya is velem egyidős és ide-oda utazgat barátokkal, életvidám és kihasználja a fiatalkorát, mindenfélét csinál. Azt érzékeltetik velem hogy nincs életem.

Pedig annyira boldog vagyok, minden barátom olyan mint én, nagyon jól megvagyunk békésen, és régen nem zavarta a szüleimet hogy ilyen vagyok, most viszont minden egyes hétvégén megkapom és már kezd nagyon betelni a pohár. Hiába mondom nekik hogy én ilyen vagyok, szükségem van a magányra, azt mondják nem létezik olyan hogy "introvertált", csak kifogásként használom. Mit csináljak? Annyira idegesít, mert egyébként szeretem őket csak ne folyton ezzel lennének megakadva.

17/l

2017. ápr. 24. 19:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm:)

Persze, szeretek friss levegőn lenni főleg jó időben, és mivel kertesházban lakunk így például olvasni vagy már mást csinálni is tudok a kertben.

2017. ápr. 25. 20:06
 12/14 anonim válasza:

Ugyanez a helyzet, de én eljárnék szívesen, ha a drogos diszkókon kívül lenne valami, mert egy kisvárosban élnek.

A szüleim ezt elfogadják, de az egyik barátjuk szólt be nekem ezért :"D

L/20

2017. ápr. 29. 22:55
 13/14 anonim válasza:
100%

Nem bírom az ilyen szülőket.

Ez olyan, mintha a szemed színét nem fogadnák el...

2017. máj. 7. 18:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Jóságos ég! Én ezt nem tudnám elviselni, kerek-perec megmondanám, hogy mi az introvertált, hagyjanak egy kicsit, meg legalább keressék ki szótárból. És attól még, hogy többnyire egyedül vagy, igenis van életed, és jogod van hozzá, hogy jól érezd magad!
2017. máj. 27. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!