Szülők mit szólnátok ha a fiatok rátok parancsolna hogy hozz neki kaját étteremből?
Figyelt kérdés
vagy rendelj neki pizzát mert éhes2017. ápr. 24. 15:38
2/26 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy a gyerek nem parancsol!!!
3/26 A kérdező kommentje:
környezetemben van ilyen család ezért is kérdezem
2017. ápr. 24. 15:45
4/26 anonim válasza:
Az a család valamit nagyon elcseszett. Egy gyerek vagy kérjen, vagy keresse meg annak a valaminek az árát, vagy húsz méter mélyen hallgasson, ne parancsolgasson azoknak akik eltartják. ha a keresztfiam parancsolgatni akarna nekem, hát megcsapnám mint a kettőhúsz.
Leszögezném nem vagyok a gyerekverés híve, de mindenkinek tudna kell hol a helye az életben.
5/26 anonim válasza:
Kiröhögném és elzavarnám leckét írni.
7/26 anonim válasza:
Megkérném, hogy ha már úgy is megy a konyhába magának kaját csinálni, akkor hozzon nekem is egy szendvicset. ;)
8/26 anonim válasza:
Most a provokáláson kívül mi értelme van ennek a kérdésnek? De komolyan... Nyilván normáliséknál derült égből villámcsapásként nem fordul ilyen elő. Az ismerőseidnél viszont ez a "normális", így lett "nevelve" a gyerek, hogy ezt megteheti, szóval ott valószínűleg nem is csodálkoznak ezen.
9/26 anonim válasza:
Az anyát minősíti. Egyrészt hogy nevelte, hogy a gyerek így beszél vele. Másrészt miféle anya és feleség, hogy a gyereke előtt nincs főtt étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!