Mit tegyek, hogy ne korlátozzanak ennyire a szüleim 20 évesen?
Amikben korlátoznak:
-nem mehetek sehova /se buli, se haverok, még a rokonaimhoz sem magamtól/
- nem sminkelhetek
-nem vágathatom le a hajam
- nem kapok zsebpénzt
- nem vállalhatok semmilyen munkát, pedig szeretnék...( egy sérülés miatt halasztottam egy evet az egyetemmel...addig gondoltam keresek kis pénzt vmivel)
- nincs szavam itthon, nem hozhatok önálló döntést
- a ballagási pénzemből semmit sem láttam, a kapott 150.000-ret elrakták ők
-itthon viszem a háztartást
- folyton pampognak, hogy legyen pasim ..., amikor épp volt , akkor az volt a baj, hogy minek van barátom(?!)
Konkrétan úgy érzem magam, mint egy szobanövény vagy mint egy marionett bábu.
Bármit mondok normálisan , kulturáltan azzal semmit sem érek!
Ha egyszer veletlen fel emelem a hangom (nem káromkodva!), akkor pofon a jutalom. :/
Elmenni itthonról nem tudok hova. Rokonokhoz sem, mert akkor eljönnek a szüleim és haza visznek stb.
Nem tudom mit tegyek. Valami ötlet?
20/n
Mármint úgy értem, én már csak azért sem költöznék el, hanem direkt sminkelnék, buliznék, hajat vágatnék, stb. Minek fizetnél albérletet, ha nem teszed amit momdanak SE rakhatnak ki a házból
Én inkább megszivatnám őket meg jól felidegesíteném
Nem kapsz zsebpénzt? Jaj te szegény, én husz évesen DOLGOZTAM fősuli mellett, orák után és hétvégente, nem anyuciék pénzére vártam...
Amugy életképtelen vagy és pont.
31!
A kérdező jelenleg nem tanul, nagykoru, munkakepes személy, ergo simán megall az erdemtelenseg
Miért áll meg az erdemtelenseg?
Onhibamon kívül nem tudtam egyetemre menni, leserultem, idén ujra beadtam a jelentkezesem.
Melozni nem engednek el a szüleim.
Szoval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!