Hogyan meneküljek el otthonról? 17/F
Figyelt kérdés
Anyukámmal élek, viszont nem igazán jövünk ki. Apukám sajnos már rég meghalt. Ha nagyobb vita volt korábban csak elmentem otthonról haverokkal bulizni, vagy csak motorozni, stb, viszont egy balesetben eltört a lábam, és így nem tudok elmenni, ráadásul amíg kórházban voltam anyám a cigimet is elvette (amit természetesen saját keresetemből vettem). Így most arra vagyok kényszerítve, hogy két hónapig állandóan otthon legyek, vele összezárva, cigi nélkül. Mit tehetnék? Hogy szerezzem vissza a cigim?2017. ápr. 22. 17:58
31/33 anonim válasza:
Kedves kérdező! Cigi nélkül nehéz. De gondolom, kaja nélkül még nehezebb. Ugye azt sem ad anyukád a kicsi fiának? Vagy észre sem veszed, hogy mindent tőle kaptál és kapsz?
32/33 kovpet válasza:
Nem szeretem a drogfüggőket... az én adómból gyógyíttatni.
33/33 A kérdező kommentje:
Idő közben megoldódott a problémám egy haveromnak köszönhetően, viszont eléggé elfajultak a kommentek, ezért még pár dolgot megválaszolnék.
Dohányboltban 10-ből 9-szer kiadják nekem a cigit, de van ahol ismernek, és ott mindig, pénzem pedig diákmunkából van, és már több éve dohányzom.
Azt pedig kikérem minden bagós nevében, hogy ti fizetitek az egészségügyi ellátásunkat. Egy átlag bagós napi 1 doboz cigit szív, ami kb 1000Ft. Ennek a fele adó, azaz 30 év alatt közel 5,5 milliót fizetünk be az államnak, ráadásul a nyugdíjunkat sem kell olyan sokáig fizetnetek, és kórházi ellátásra nem csak mi szorulhatunk.
2017. ápr. 23. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!