Hogyan meneküljek el otthonról? 17/F
Amúgy nyugtasd le magad, nem szabad stresszelni.
Lehet viccesen hangzik de tereld el róla a figyelmedet. Hosszabb távon csak ez válhat be!
Mittudomén hallgass nyugtató zenéket, gyakorolj meditációt, igyál nyugtató teát. (Nekem ilyesmik adják be ilyen helyzetekben.)
Azt hittem valami komoly bajod van.
Erre : anya elvette a cigim, jajj, hogy fogom túlélni?
Basszus. Csak én ne legyek ilyen, azért imádkozom.
14.
Próbálj megbarátkozni anyuddal, mert rosszabb lenne ha nem élne. A cigit vagy beszerzed vagy leszokod.
19/L
Jézusom, milyen szánalmas vagy. :D Anyádnak ki kellene raknia téged az utcára úgy ahogy vagy, törött lábbal. Aztán menj, amerre akarsz. Az lenne csak az igazi menekülés. :D
Nagyon megérdemelnéd.
Akik itt írják, hogy ez mennyire semmi probléma, azok se próbáltak még leszokni a cigiről.
Ha 17 éves, ha nem, nagyon nehéz így hirtelen abbahagyni..
Amúgy meg ne legyünk már ilyen szűk látókörűek.
Kérdező, szerintem próbálj meg beszélni anyukáddal, hogy adja vissza, vagy valahogy tereld el a figyelmed róla. Más opció nem nagyon van szerintem.
16/l
" azok se próbáltak még leszokni a cigiről. "
Több ismerősöm 10-20 áv cigizés után hagyták abba egyik napról a másikra. Magam is. 17 évesen meg nem lehet olyan nagy bagós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!