Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan meneküljek el otthonról...

Hogyan meneküljek el otthonról? 17/F

Figyelt kérdés
Anyukámmal élek, viszont nem igazán jövünk ki. Apukám sajnos már rég meghalt. Ha nagyobb vita volt korábban csak elmentem otthonról haverokkal bulizni, vagy csak motorozni, stb, viszont egy balesetben eltört a lábam, és így nem tudok elmenni, ráadásul amíg kórházban voltam anyám a cigimet is elvette (amit természetesen saját keresetemből vettem). Így most arra vagyok kényszerítve, hogy két hónapig állandóan otthon legyek, vele összezárva, cigi nélkül. Mit tehetnék? Hogy szerezzem vissza a cigim?
2017. ápr. 22. 17:58
1 2 3 4
 11/33 Jorck ***** válasza:

Amúgy nyugtasd le magad, nem szabad stresszelni.

Lehet viccesen hangzik de tereld el róla a figyelmedet. Hosszabb távon csak ez válhat be!

Mittudomén hallgass nyugtató zenéket, gyakorolj meditációt, igyál nyugtató teát. (Nekem ilyesmik adják be ilyen helyzetekben.)

2017. ápr. 22. 18:25
 12/33 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs. Nem számítottam rá, hogy egyszer elveszi a cigim.
2017. ápr. 22. 18:58
 13/33 anonim ***** válasza:
98%

Azt hittem valami komoly bajod van.

Erre : anya elvette a cigim, jajj, hogy fogom túlélni?

Basszus. Csak én ne legyek ilyen, azért imádkozom.

14.

2017. ápr. 22. 19:07
 14/33 anonim ***** válasza:
83%
17 évesen nem cigizhetsz. Ez aztán a tragédia. Jelentsd a gyámügyön, milyen felelőtlen anyád van.
2017. ápr. 22. 19:15
 15/33 anonim ***** válasza:
37%
Te valami kemény fickónak érzed magad kisfiam? :) Menő vagy nagyon. Cigi, motor, fú nagyon kemény :D
2017. ápr. 22. 19:27
 16/33 anonim ***** válasza:
96%

Próbálj megbarátkozni anyuddal, mert rosszabb lenne ha nem élne. A cigit vagy beszerzed vagy leszokod.

19/L

2017. ápr. 22. 19:36
 17/33 anonim ***** válasza:
17%

Jézusom, milyen szánalmas vagy. :D Anyádnak ki kellene raknia téged az utcára úgy ahogy vagy, törött lábbal. Aztán menj, amerre akarsz. Az lenne csak az igazi menekülés. :D

Nagyon megérdemelnéd.

2017. ápr. 22. 20:14
 18/33 anonim ***** válasza:
36%

Akik itt írják, hogy ez mennyire semmi probléma, azok se próbáltak még leszokni a cigiről.

Ha 17 éves, ha nem, nagyon nehéz így hirtelen abbahagyni..

Amúgy meg ne legyünk már ilyen szűk látókörűek.

Kérdező, szerintem próbálj meg beszélni anyukáddal, hogy adja vissza, vagy valahogy tereld el a figyelmed róla. Más opció nem nagyon van szerintem.

16/l

2017. ápr. 22. 20:32
 19/33 anonim ***** válasza:
81%

" azok se próbáltak még leszokni a cigiről. "

Több ismerősöm 10-20 áv cigizés után hagyták abba egyik napról a másikra. Magam is. 17 évesen meg nem lehet olyan nagy bagós.

2017. ápr. 22. 20:43
 20/33 anonim ***** válasza:
26%
Na, a másik élet császár a 16 éves felnőtt nő, aki már valszeg kétszer szokott le a cigiről, és tudja, hogy milyen nehéz...
2017. ápr. 22. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!