Mit tennétek a helyemben? A fiamnak gyereke lesz egy 24 éves nőtől? Apuka (41)
Figyelt kérdés
Ez úgy derült ki, hogy a lányom kihallgatta, és leadta páromnak a drótot. Egy huszonnégy éves kisasszony (aki már volt férjnél) a szíve alatt hordozza a kamasz fiam gyermekét. Ahogy végül bevallotta, az jött le nekem, hogy a nőci bánatában, a válás után 3 hónappal egy kamaszban keresi a jövőjét! És nem hajlandó elvetetni! Kérdeztük tőle, hogy a nőnek van-e állása, lakása, mivel ide ne jöjjön. Ráadásul még kiskorú, el akar költözni? Azt mondta, hogy nem tudja, de ő így boldog. Szerintem még felelőtlen egy gyermek neveléséhez! Ebben a helyzetben mit tennétek? A fiamat nem szeretném eltiltani a gyermekétől! A normális válaszokat KÖSZÖNÖM!2017. ápr. 20. 19:40
31/36 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy fiú lesz???
32/36 anonim válasza:
Ha megvigasztal, én ismerek olyat, aki 16 évesen összejött egy 32 éves két gyerekes nővel és a mai napig együtt vannak szépen. A srác már 37 éves.
33/36 anonim válasza:
...Azután a 24 éves nő rájön majd, hogy nincsen közös témája a 16 éves kis sráccal, és ezért összejön majd a 41 éves apukával is. Azután együtt felnevelik majd a gyerekét és a gyereke apját is...
:)
34/36 anonim válasza:
Hát, most már mindegy. Egy esélyt kell adni azért az egésznek. Egy 24 éves nő már csak tudja mit akar, és minek milyen következményei vannak.
35/36 anonim válasza:
Nem akarok okoskodni, de ha nem megerőszakolta a csaj a fiad, akkor semmi törvénytelen nincs abban hogy 16 és 24 éves lefekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!