Hogyan győzzem meg az apukámat?
Figyelt kérdés
Engem meghívtak egy eseményre. Néhány leendő osztálytársam és azok ismerősei lesznek ott. Főleg származásom miatt hívtak meg. Apumnak ez nem tetszik és nem akar elengedni.2017. ápr. 18. 20:16
1/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen eseményre? Ismerik a szüleid az osztálytársaidat? Megy veletek felnőtt? Hogy érted, hogy a származásod miatt?
2/13 anonim válasza:
ha megvalaszolod az 1. altal feltett kerdeseket, akkor jobb valaszokat tudunk irni!
amugy igy infok nelkul nem tudom h hogyan gyozheted meg.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem lesz ott felnőtt, de szerintem nem is kell. Ez egy animés csoport és animét néznénk, teáznánk, beszélgetnénk. Nem kocsmázni akarunk. Apum ázsiai tehát félig én is. Amolyan sztár vendég lennék :) Szüleim nem ismerik mindent, de kettőt igen. Én alig múltam 15 éves.
2017. ápr. 18. 20:27
4/13 anonim válasza:
Mond meg hogy csak filmet nézni akartok eggyüt,amúgy meg ő mond meg neki ha attól fég akkor viszel magaddal egy kamerát és rögzíted az eseményeket.
5/13 anonim válasza:
Hányan lennétek? Az nem megoldás hogy nálatok lenne az összejövetel? Mond azt, hogy ilyen csapatépítő esemény lesz, és persze bármikor elérhet telefonon, de óránként te is felhívod hogy minden rendben. Persze csak ha nem lehet nálatok tartani.
6/13 anonim válasza:
"Amolyan sztár vendég lennék" "a származásom miatt hívtak meg".
Biztos hogy így odaakarsz menni? Úgy kezelnek mint egy bazári majmot.
7/13 anonim válasza:
Miért nem lehet normálisan kiírni egy kérdést? Miért kell mindig rákérdezeni, hogy hány éves vagy? Hol van a buli? stb...
8/13 A kérdező kommentje:
Kb 15 ember lenne rajtam kívül és már foglaltak helyet. De nálunk amúgyse lenne megoldható. Apu mérges rám, mert előre igent mondtam nekik. Kérdeznem kellett volna előbb őt és különbenis különórára kéne mennem ugyanakkor. És szerinte nem származással kell kitünni, elismerést szerezni, hanem teljesítménnyel.
2017. ápr. 18. 21:12
9/13 anonim válasza:
Apukád igen bölcs tanácsokat ad, nem lenne rossz megfogadni.
10/13 anonim válasza:
Apadnak igaza van, teged csak disznek hivnak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!