Hogy győzzem meg az apukámat, hogy beírasson focizni?
Figyelt kérdés
Szerintem van bennem tehetség. Sokan mondták a másik osztályból,hogy engem csak szabálytalanul lehet megállítani,mert olyan gyors vagyok. 2:4-re vezettek,beállítottak védőnek, lőttem egy gólt,és sok szerelésem is volt. Amúgy bármilyen poszton bevethető vagyok (kivéve kapous). De asztmás vagyok,ezért nemakar,pedig bírom a terhelést, 400 métert én bírom lefutni megállás nélkül 1.9 p. alatt.2016. jún. 3. 17:07
1/7 A kérdező kommentje:
am. 13/f
2016. jún. 3. 17:12
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi.:)))
2016. jún. 3. 17:18
4/7 anonim válasza:
2. Kommentelő szarkasztikus volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Észre sem vettem. :):)
2016. jún. 3. 17:45
6/7 anonim válasza:
Mondd meg neki,hogy nem lesz semmi bajod, ha fulladnál,majd fújsz pufit, amúgy meg az asztmásoknak úgy is szokták ajánlani,hogy sportoljanak, leginkább úszást ajánlják, erősödjön a tüdő, de a futás, foci is segíteni tud,lehet eleinte nehezebben menne, de mindig egyre erősödne a tüdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!