Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy szülő ugyanazt a nevet adja a gyerneknek keresztnévként, mint ami a vezetékneve?

Figyelt kérdés

Pl. Tamás Tamás, Viktor Viktor (ez a kettő személyes tapasztalat)

Szerintem elég nevetségesnek hangzanak az ilyen nevek. A gyerekek körében könnyen lehet gúny tárgya.

2017. ápr. 16. 18:27
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
30%

Hát...,,, Pl. facebookon is úgy kérik a nevet hogy a keresztnév az 1. a vezetéknév a 2. (nem hinném hogy a szülő pont ezt nézi :,D) és mondjuk van az István Sándor... Most hogyan döntsük el, mi a neve ha véletlenül (pfu de hülye vagyok) magyarosan adta meg??

Volt egy osztálytársam. Sándor Péternek nevezték el. A tanár sanyikának hívta :D

no szóval sztem ez az egész hülyeség volt amit írtam, de legalább leírtam mit gondolok...

2017. ápr. 19. 00:56
 32/32 anonim ***** válasza:

Anno mindig bemondtak egy hangmérnököt filmek végén, akinek Miklós Miklós volt a neve.

De pl. külföldiek között is vannak ilyen esetek, pl. Margot Robbie.

Először azt hittem, hogy férfi és Robbie Margot.

Aztán utólag kiderült, hogy ez azért lehetett, mert itthon van egy Markó Robi.

2017. ápr. 19. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!