Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy szülő ugyanazt a nevet adja a gyerneknek keresztnévként, mint ami a vezetékneve?

Figyelt kérdés

Pl. Tamás Tamás, Viktor Viktor (ez a kettő személyes tapasztalat)

Szerintem elég nevetségesnek hangzanak az ilyen nevek. A gyerekek körében könnyen lehet gúny tárgya.

2017. ápr. 16. 18:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%
Én Égető Napsugárt, és Forró Napsugárt ismerek. Hát nagyon trollok lehettek a szülők.
2017. ápr. 16. 21:30
 22/32 anonim ***** válasza:
65%
Én még ismerek borús hajnalt is.
2017. ápr. 16. 21:40
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem lennék olyan troll aki hülye nevet ad a gyerekének mert meghatározhatja az egész életét. Általában negatív irányba.
2017. ápr. 16. 21:57
 24/32 anonim ***** válasza:
60%

Nevetseges.

Nekem amugy egy baratnom mondta,hogy az egyik ismeroset Sydney Olimpianak hivjak(a vezeteknevet mar elfelejtettem),mert a szulei sportolot szerettek volna belole nevelni. No komment.

2017. ápr. 17. 00:31
 25/32 anonim válasza:

Az biztos, hogy egyedi, de szerintem hülyeség...

Annyi név van, nem igaz, hogy pont az a név kell keresztnévnek is, mint a vezetéknév

2017. ápr. 17. 14:35
 26/32 anonim ***** válasza:
72%

Én egyszer kórházban várakoztam a törött ujjammal a röntgenre és közvetlenül előttem hívtak be egy Miklós Miklós nevezetű férfit. :D

Általános iskolában pedig 3 vagy 4 évvel felettem járt egy Őszi Rózsa nevű lány. :D

De ismerősi körömben volt egy srác, akinek a legjobb barátját Sándor József Benedeknek nevezték el a szülei. Viszont ő a Józsefet nem használta, mindenki Benedekként ismerte:)

2017. ápr. 17. 15:37
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg Ondó vezetéknevű ember van akik büszkék a nevükre.
2017. ápr. 17. 16:07
 28/32 anonim ***** válasza:
10%
27# Az abaúji ref. anyakönyvek alapján ott a legtöbb Ondó nevű cigány.
2017. ápr. 17. 16:57
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Most, hogy cigányoztál egy jót keress rá facebookon az Ondó vezetéknevű felhasználókra. Melyikük cigány te nyomorék?
2017. ápr. 17. 17:05
 30/32 anonim ***** válasza:

Nekem a Top Gun film után szabadon mindig az jut először eszembe, hogy Miért utáltak a szüleid?

De azt is nehezen értem, hogy nincs az ilyen szülők környezetében egyetlen értelmes ember sem, aki lebeszélné az adott névről.

2017. ápr. 17. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!