Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért úgy kell hogy egyek...

Miért úgy kell hogy egyek ahogy anyám mondja? 17/f

Figyelt kérdés

24 hete elkezdtem a testépítést már akkor is nagyon ellenezte anyám. De most? Most már kibírhatatlan. Veszek csirkemellet és nem rakhatom be az ő fagyasztójába, vegyek magamnak. Végül legalura beraktam. Tegnap meg azzal jött hogy "A testépítők idióták, azért akarják kigyúrni magukat mert nincs agyuk, csak a szőke kis r.bancoknak kell az izom"-2017 by Anett.

Meg hogy a csajoknak nem tetszik. Nehogy már az ő elképzelése alapjás kell hohy kinézzen a testalkatom.Egy 60 éves 85kilós nőnek biztos más tetszik mint egy 15-20 éves lánynak. Még ő momdja hogy ő milyen egészségesen táplálkozik meg minden bio ez eddig szép és jó de másnap tömi magába a cukros üdítőt meg a csipszet. És ezt az okoskodást naponta megkapom. Jó bizos szarul esik hogy nen eszek a főtjéből de már 4 hónap múlva megszokhatta volna. És a csirkemellet is a saját pénzemből veszem, amikor hétvégente maszekolok. Meg mindig mondja hogy ez nem tetszik a lányoknak az nem tetszik a lányoknak, és itt nem csak az izomra érti. Az sem tetszik a lányoknak ha kuka vagyok az sem hogyha beszélek, az sem hogy csak az edzéssel foglalkozom. Az eszem megáll

2017. ápr. 13. 15:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%

En is edzek,bar lany vagyok. Mi megbeszeltuk anyaval,hogy ugy fogunk eteleket fozni/valasztani,hogy az mindkettonknek jo legyen. O egyebkent is laktozerzekeny,evek ota csak laktozmentes vagy novenyi tej van itthon,en sem huzom a szamat emiatt. Bar nem is vagyok ilyen elvakult,tudom,hogy az etrendem sem szent iras. Ha egyszer egy honapban megeszek egy tesztas etelt,vagy egy szelet sutit,attol meg nem dol ossze a vilag.

Probalj meg te is ehhez hasonlo egyezseget kotni. Ja,es amugy engem is taszitanak a testepito fiuk,ha mar mindenki velemenyt mond. Nyilvan tetszik,ha egy srac izmos,de ezek a ket ajtos szekreny tipusuak tavol allnak az izlesemtol.

2017. ápr. 13. 22:01
 32/35 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ha latja a kitartasid es az eredmenyt, egy ido utan elhallgat. Ha nem, akkor pedig hangsulyozd ki, h "ezt mar emlitetted". A lanyoknak igenis tetszik az izom, persze nem a tulzasba vitt testepites es az sem, ha csak errol beszel a pasi. Viszont te se szolj bele, h o mit eszik. Legyen ez tabutema. Ha latja rajtad a valtozast, es van egy kis esze, o is egeszsegesebben fog enni.
2017. ápr. 14. 08:26
 33/35 anonim ***** válasza:
9%
Öregen szült és most meg te látod a hátrányát. Rosszabb lesz csak, sajnállak.
2017. ápr. 14. 11:29
 34/35 anonim ***** válasza:
42%

Engem ugyanennyi idősen folyton csak csúfolt anyám, hogy dagadt disznó g..ci vagyok (szó szerint így mondta), amiben akár lehetett is igazság, hiszen a 158 centimhez a 75kg tényleg nem volt kevés.

Viszont amint fogyni akartam, ellenezte, hisztizett, hogy keveset eszek, hogy finnyáskodok, hogy minek méricskélem mérlegen a kaját amit megeszek..minden baja volt velem. Ő sem evett túl egészségesen + öcsém születése után nagyon "úgy maradt " a hasa, nagy baba volt öcsém, anyám meg kicsi, csúnya lett neki, na.

És nekem nagyon sokáig fájt hogy nem képes a saját anyám támogatni, meg lehúz, de rájöttem hogy ez az én testem és az én harcom, úgyhogy megcsináltam. 8 hónap alatt -25 kg, izmosodtam is mellé, szóval szép formás vékony lány lettem. Neki a mai napig az rá a mondata hogy gebe.

Egyetem első éve alatt kicsit elengedtem magam, 5-6kg zsír visszajött, puha, formátlan lettem. Na erre mondta ő, hogy végre kinézel valahogy.

Most megint odafigyeltem kaja + edzésre, alakulok is lassan vissza, hát megint azt kapom hogy gebe vagyok, hogy nézek ki, leesik rólam a gatya. Mondjuk már nem érdekel, külön élek, ahol úgysem látja mit hogy eszek meg mozgok, abban a havi 2x2 napban meg elszórakozok rajta..

Szóval hajrá, csináld, ne add fel! Pár év múlva elköltözöl, akkor abszolút a magad ura leszel, addig meg vedd úgy mint egy kihívást, amin ha túl leszel, nem csak testben de lélekben is erősödni fogsz!:)

20L

2017. ápr. 14. 13:52
 35/35 anonim ***** válasza:
74%
Bizonyos mennyiségű izom vonzó, de a kigyúrtság/testépítés tényleg taszító, azt én is aláírom. Ha rendszeresen mozogsz, nem kell szigorú diéta szerint élned, csak ne egyél non-stop zsírban tocsogó/cukros ételeket. Én is így vagyok 50 kiló, rendszeres sporttal. 16L
2017. ápr. 14. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!