Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért úgy kell hogy egyek...

Miért úgy kell hogy egyek ahogy anyám mondja? 17/f

Figyelt kérdés

24 hete elkezdtem a testépítést már akkor is nagyon ellenezte anyám. De most? Most már kibírhatatlan. Veszek csirkemellet és nem rakhatom be az ő fagyasztójába, vegyek magamnak. Végül legalura beraktam. Tegnap meg azzal jött hogy "A testépítők idióták, azért akarják kigyúrni magukat mert nincs agyuk, csak a szőke kis r.bancoknak kell az izom"-2017 by Anett.

Meg hogy a csajoknak nem tetszik. Nehogy már az ő elképzelése alapjás kell hohy kinézzen a testalkatom.Egy 60 éves 85kilós nőnek biztos más tetszik mint egy 15-20 éves lánynak. Még ő momdja hogy ő milyen egészségesen táplálkozik meg minden bio ez eddig szép és jó de másnap tömi magába a cukros üdítőt meg a csipszet. És ezt az okoskodást naponta megkapom. Jó bizos szarul esik hogy nen eszek a főtjéből de már 4 hónap múlva megszokhatta volna. És a csirkemellet is a saját pénzemből veszem, amikor hétvégente maszekolok. Meg mindig mondja hogy ez nem tetszik a lányoknak az nem tetszik a lányoknak, és itt nem csak az izomra érti. Az sem tetszik a lányoknak ha kuka vagyok az sem hogyha beszélek, az sem hogy csak az edzéssel foglalkozom. Az eszem megáll

2017. ápr. 13. 15:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
16%

Na és mi a célod?

Mert az apádról nem beszéltél.

Van még 1 éved, hogy utána azt csinálj amit szeretnél elérni.

Pl. űrhajós is lehetsz, vagy bármi.

Amíg anyád kenyerét eszed és nála laksz, vannak konfliktusok.

Vagy nyelsz, vagy megszöksz.

2017. ápr. 13. 18:23
 12/35 anonim ***** válasza:
11%

#11-es voltam, ...

és örülj, hogy anyád még etet.

Ha majd magad eteted, akkor azt eszel ami kedvedre való.

Vannak akiknek alig van mit enniük.

Vagy egyszerűen éhen halnak.

2017. ápr. 13. 18:27
 13/35 anonim ***** válasza:
73%

És anyukád semmit sem szeret, semmit sem szokott főzni, ami csirkemellből van vagy ami egészséges???

Mi lenne, ha együtt keresnétek recepteket, amiket te is ehetsz.

Talán csak rosszul esik neki, hogy teljesen kizártad az ő főztjét.

2017. ápr. 13. 18:33
 14/35 anonim ***** válasza:
42%
A testépítés divat, és semmi köze az egészséghez, ahogy az egysíkú étkezésnek sem. Sőt! Kimondottan ronda egy kigyúrt férfi. Végezz fizikai munkát,akkor izmos leszel.
2017. ápr. 13. 18:35
 15/35 anonim ***** válasza:
16%

#11 es is év voltam:

[link]

Más ugye?

2017. ápr. 13. 18:38
 16/35 anonim ***** válasza:
71%
17 éves lány édesanyjaként első kézből tudom, hogy az ilyen korú lányok kifejezetten undorodnak a testépítő fiúktól. A normális izomzattól nem, de a testépítés nagyon más kategória. Az n 17 évesemnek pl. a vízilabdás fiúk jönnek be. :-D
2017. ápr. 13. 19:00
 17/35 anonim ***** válasza:
62%

17-es

Vagy a röplabdások felénk.

DE a kérdezőt lehet irigyelni, hogy ilyen komoly gondja van.

2017. ápr. 13. 19:05
 18/35 anonim ***** válasza:
73%
ha elsősorban a kajával van a gond, akkor egyszerű a megoldás: edd meg anyád házi főztjét ÉS mellé a gyúrós csirkemellet rizseshusit. Az extra kalóriát hasznosítod, a héziasszony megbékíted. Remélhetőleg :D
2017. ápr. 13. 19:32
 19/35 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ment mindenkinek a zöld pacsi.

8-as, ez jó :D

2017. ápr. 13. 19:48
 20/35 anonim ***** válasza:
22%

Ez nem kérdés, hanem

a./ hőbörgés,

b./ trollkodás.

( Az agyadat nem szeretnéd úgy építeni mint a testedet? Mert kérdésed helyesírása és stílusa egy 8 évesnek is szégyenére válna.)

2017. ápr. 13. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!