Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért úgy kell hogy egyek...

Miért úgy kell hogy egyek ahogy anyám mondja? 17/f

Figyelt kérdés

24 hete elkezdtem a testépítést már akkor is nagyon ellenezte anyám. De most? Most már kibírhatatlan. Veszek csirkemellet és nem rakhatom be az ő fagyasztójába, vegyek magamnak. Végül legalura beraktam. Tegnap meg azzal jött hogy "A testépítők idióták, azért akarják kigyúrni magukat mert nincs agyuk, csak a szőke kis r.bancoknak kell az izom"-2017 by Anett.

Meg hogy a csajoknak nem tetszik. Nehogy már az ő elképzelése alapjás kell hohy kinézzen a testalkatom.Egy 60 éves 85kilós nőnek biztos más tetszik mint egy 15-20 éves lánynak. Még ő momdja hogy ő milyen egészségesen táplálkozik meg minden bio ez eddig szép és jó de másnap tömi magába a cukros üdítőt meg a csipszet. És ezt az okoskodást naponta megkapom. Jó bizos szarul esik hogy nen eszek a főtjéből de már 4 hónap múlva megszokhatta volna. És a csirkemellet is a saját pénzemből veszem, amikor hétvégente maszekolok. Meg mindig mondja hogy ez nem tetszik a lányoknak az nem tetszik a lányoknak, és itt nem csak az izomra érti. Az sem tetszik a lányoknak ha kuka vagyok az sem hogyha beszélek, az sem hogy csak az edzéssel foglalkozom. Az eszem megáll

2017. ápr. 13. 15:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
16%

tisztelt #20-as

A kérdezőt nem tekintem "trollnak", bár e tekintetben én nem vagyok bíró.

Te egy egyszerű kérdést .... na inkább hagyjuk.

Különben semmi közöm a kérdezőhöz, ... de azért ne csináljunk divatot a "trollkodás" megítéléséből.

Kíváncsi volt és ennyi.

Én így fogom fel.

Mindenki nem lehet azonnal okos.

2017. ápr. 13. 20:02
 22/35 anonim ***** válasza:
70%

# 21/21 Időpont ma 20:02

"Mindenki nem lehet azonnal okos."

És itt, erre a kérdésre(?) kaphat olyan választ, amitől "okos" lesz?

"Én így fogom fel"

Vagy jóindulatú vagy naiv vagy.

De szíved joga!

:-)

2017. ápr. 13. 20:10
 23/35 anonim ***** válasza:
60%
A testépítők nem tetszenek a lányoknak.
2017. ápr. 13. 20:12
 24/35 anonim ***** válasza:
47%
Ne engedj a hülyeségének, de azért tiszteld és kérd meg hogy ő is fogadja el, hogy ez van.
2017. ápr. 13. 20:13
 25/35 anonim ***** válasza:
24%

Kedves #22-es,

Az előtted szóló voltam.

Vagy túlkoros vagyok, vagy túlkoros válaszadó.

Azt garantálom, hogy "jó indulatú".

A kérdés feltevőnek szerettem volna válaszolni.

15

17

21

voltam.

A kérdés feltevőnek válaszoltam.

Nem Veled vitázni.

2017. ápr. 13. 20:23
 26/35 anonim ***** válasza:
34%
kedves kolléga ! adj magadnak valami jópofa nevet, akkor tudjuk ki vagy, mit írsz, és nem kell ilyen magyarázós kommenteket írnod. üdv :)
2017. ápr. 13. 20:28
 27/35 anonim ***** válasza:
18%

"Nem Veled vitázni."

Pedig a vita jó dolog.

Szélesíti a látókört, fejleszti a kifejezőkészséget, edzi a logikát.

2017. ápr. 13. 20:31
 28/35 anonim ***** válasza:
3%
Mert ő főz. Ha nem tetszik, csináld meg magadnak azt, amit enni akarsz. Ja, az már nem megy.
2017. ápr. 13. 20:50
 29/35 anonim ***** válasza:
65%

Nem olvastam végig a kommenteket, de kérdező a kérdésedre válaszolva: Nem kell úgy egyél, mint anyád. Ha van pénzed csirkemellre akkor táplálkozz úgy, ahogy te jónak látod.

Amúgy elárulnék neked valamit, a bátyámnak úgy van izmos karja, formás segge és kockás hasa, hogy rendszeresen fogyaszt disznóhúst és iszik sört. Igaz, neki alapból jó fizikuma van és olyanok a szövetei, hogy mozgás nélkül is úgy néz ki, mint egy görög isten. Amúgy nem jó az, ha csak csirkemellet eszel. Kell enni vöröshúsokat is, mert sok bennük a vitamin.

Egyébként tényleg szép, ha egy pasi izmos, de én veled egy idős tiniként taszulok ezektől a túlzásbavitt bicepszektől, és ezzel nem csak én vagyok így.

Azt még meg kell jegyeznem, hogy szörnyű a helyesírásod és a fogalmazásod. Nem ártana intellektuálisan is fejleszteni magadat, mert így csak tényleg a "szőke kis r.bancoknak" (ahogy anyád mondja) fogsz kelleni. Egyébként én is szőke vagyok, ráadásul kék szemmel :D.

17L

2017. ápr. 13. 20:59
 30/35 anonim ***** válasza:
22%

Kedves Anyukák,

A testépítő fiúk bejönnek a lányoknak, én is rengeteg lányt megkaptam, amikor komolyan foglalkoztam a sporttal.

Kedves Kérdező,

A csirke-rizs kajálás rohadtul egysíkú, nem versenydiétát tolsz. A te korodban bármilyen kajától kb tudsz rendesen fejlődni normális edzés mellett. Én azt javaslom, hogy edd az otthoni kaját, mellé told a proteint. Pénzed is marad, anyukád is rendben lesz, és nem lesznek hiánybetegségeid.

2017. ápr. 13. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!