Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vennétek a lányotoknak 100ezer...

Vennétek a lányotoknak 100ezerért használt menyasszonyi ruhát? Állítólag csak egyszer hordta valaki.

Figyelt kérdés
A lányom ragaszkodik hozzá. Szerintem hülyeség megvenni. Még rá kell igazítani, ha egyáltalán lehet+ valószínűleg tisztíttatni is kell. Ráadásul így nehezebb hozzá illő fejdíszt+ kiegészítőket venni. Nem tudja összepróbálni a ruhával. Mivel még nem dolgozik a lányom, az esküvőt a szülők fizetik. Csak kezdek kikészülni, hogy folyamatosan nyomja felfelé a költségeket a lányom. Nem volt ötös találatunk a lottón és nagy a család. Ráadásul hat gyereket nevelünk.

2017. ápr. 12. 23:47
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
79%
El sem tudom képzelni, hogy a lányod mit szólna hozzá, ha egy olyan családba szüleit, mint például én vagy a férjem? Ugyanis egyikünket sem tudnak támogatni egy forinttal sem. Amink van és lesz, az a saját keresetünkből és bizony nem engedhettük meg magunknak a csinnadrattát esküvő terén sem.
2017. ápr. 13. 21:20
 42/51 anonim ***** válasza:
87%

"kiborultam a tegnap esti cirkuszán+ ma is hisztizett egy sort az itthoni házimunka miatt"

...és ezt a nőt is elveszi valaki.

2017. ápr. 13. 22:08
 43/51 anonim ***** válasza:
79%

Tehát a lányod felnőtt létére (bár úgy tűnik gondolkodásban még gyerek és éretlen) gyakorlatilag mindenen hisztizik ha valami nem úgy van ahogy ő akarja. Hisztizik ha nem lesz esetleg puccos esküvője a kinézett álomruhában, hisztizik ha házi munkát kell végeznie, hisztizik hogy az ötszázadik vendéglő sem megfelelő neki és ki tudja még mi mindenen. Most komolyan, jelen pillanatban a lányod nem csak egy házassághoz,de egy párkapcsolathoz sem érett! Tudod miért? A felvágós, éretlen, elkényeztetett viselkedése és az életről való tapasztalatlansága miatt. Hacsak nem luxusban élnek és a leendő férje nem finanszírozza a szükségleteit akkor hogyan fognak együtt élni egy házasságban, ahol sokszor bizony takarítani kell, főzni, mosogatni, gyereket nevelni? Vagy majd bébiszittert és takarítónőt fogad, vagy esetleg majd téged kér meg hogy legyél a cselédje,mert a kisasszonynak nincs kedve,ideje,energiája rendben tartani a házukat? Említetted,hogy nagyobb házat akarnak mint a tiétek. Majd ő fog takarítan szerinted, ha még otthon nálatok is sajnál pár percet arra,hogy megfogja a mosogató rongyot,mert esetleg megsérül a műköröm. És az ilyeneket vesznek feleségül? Az ilyenek mennek férjhez gyerekfejjel?

Nem bántásból kérdező,de az én anyám engem már úgy helyretett volna (nem fizikailag) hogy elszégyellném magam,mert a lányod viselkedése szégyen már bocsáss meg.

Az eljegyzési gyűrűt is visszadobta volna a leendő férjének ha esetleg az nem elég drága, vagy nem tetszik a kisasszonynak? A lányodnak fogalma sincs arról mi az élet, de majd talán megtudja.

Én és a barátom kis családias esküvőt szervezünk egyébként a közeli városházán és csak a legközelebbi rokonok és egy kevéske barát lesz ott. Utána egy szolid kis vacsora. A ruhám olcsó (bár nem szép így leírva),de számomra gyönyörű. Mindent én és a barátom állunk, nem várjuk el még azt sem hogy drága ajándékokat adjanak nekünk, sőt nem is lenne fair,hiszen én szegény családból származom. Nyilván az is érthető ha valaki úgymond csillogásra vágyik, tegye, ezzel csak egyetlenegy baj van, mégpedig az hogy ezt mások pénzéből szeretné. Na az ilyen házasságokból lesz a legtöbb válás, ahol a nő kisemmizi szinte a teljes vagyonából a férjet.

De mindegy is, szuvenír jogunk hogy azt mondunk a lányodra amit akarunk hiszen nyilvánosan vállaltad a kérdésed ott ahol válaszadási lehetőség van.

2017. ápr. 13. 23:42
 44/51 anonim ***** válasza:
75%
#43: a szó amit keresel a szuverén. :)
2017. ápr. 14. 00:31
 45/51 anonim ***** válasza:
83%

HA lesz munkája

HA

és ha nem lesz hónapokig, gondolom min.bérért nem menne el a kislány. házat akarnak? és önerő miből lesz? addig hol akarnak a friss házasok lakni, gyerekszobájukban?

ez szánalom kérlek.

2017. ápr. 14. 09:25
 46/51 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk szolid esküvő volt de kijött 200bol... Szalagavato ruhát bereltunk,szép volt... Férjem frakk..
2017. ápr. 14. 16:26
 47/51 anonim ***** válasza:
79%
www.csillagjelmez.hu/index.php?option=com_g2bridge&view=gallery&Itemid=59&g2_itemId=134 innen volt a mienk. ☺utolsó
2017. ápr. 14. 16:29
 48/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki jóindulatúan válaszolt. Mindenkinek békés húsvétot.
2017. ápr. 14. 21:44
 49/51 anonim ***** válasza:
33%
Hagyjátok! PROVOKATÍV KAMU KÉRDÉS! A kérdező egy tinilány! Ne válaszoljatok neki.
2017. ápr. 15. 08:34
 50/51 anonim ***** válasza:
19%
Minden csak takaró kérdése..ha van kinek hova nyújtózkodni miért ne tegye? Ha akarok 500.000.-os ruhát veszek fel 1 órára, senkinek semmi köze hozzá! Minek minek? Minek kell minekezni?
2017. ápr. 19. 10:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!