Aki jobban szeretett volna valamelyik nemű gyereket, és mindkét nemű lett Neki, jobban szereti azt, amelyik olyan nemű lett, amilyenről ábrándozott?
Nem.
Viszont idővel rájöttem, hogy nincs akkora különbség a fiú és a lány gyerek között, mint képzeltem. Gyakorlatilag csak elhanyagolható apróságok. :)
A harmadiknál már tényleg úgy voltunk, hogy mindegy, csak egészséges legyen. :)
Az elsönél inkább fiút szerettem volna - lány lett.
A másodiknál megint fiúra szavaztam volna - ö is lány lett.
A harmadiknál már lányt akartam - erre fiú lett.
De amikor a gyerek "Ott volt", egyáltalán nem befolyásolta, hogy mi lett volna a favorit, úgy szerettem, ahogy volt.
De most komolyan, minek pontoztok le?
Fiam lett, nem sajnálom, sőt, a férjem nem szereti, engem kell elpontozni?
legyetek boldogok a lepontozásaitokkal, és köszönöm!
Apám fiút akart, lány lettem. Nem tudott úgy foglalkozni velem, ahogy kellett volna, nem érezte magát apának. Később elváltak a szüleim.
Az élet savanyú humora: a második feleségétől még három lánya lett. :) Mostanra már mind felnőttünk, és apám is megtanult minket szeretni, de tény, hogy akkor lett jobb a kapcsolatunk, amikor már közel felnőtt voltam, tehát nem gyerekként, hanem másik emberként tudott velem bánni. (Ez így hülyén hangzik, de nem tudom jobban megfogalmazni.)
Ha nekem lesz gyerekem: én lányt szeretnék, párom inkább fiút. Egy-egyben kiegyeztünk, nálunk nem hiszem, hogy gond lesz. :)
Hiába ábrándozunk, a vérszerinti gyermekeinket nem tudjuk megválogatni. Nem jó, ha abban reménykedünk, hogy a megszületendő gyerekünk általunk elképzelt nemű legyen, különben nagyot csalódhatunk. Tényleg az legyen az elsődleges remény, hogy egészséges és cuki legyen.
Pl. Adott két nő, mind a ketten fiút akarnak, lánygyermek ki van zárva. Csak az egyiknek sikerült a fiú, a másiknak lány lett. Eltelik 10 év: a lánnyal nincs sok gond, aranyos és jószívű, lenyűgöző személyiség; a fiú akaratos, rosszindulatú és problémás. Melyik anya járt jobban? Itt arra akarok kitérni, hogy az örömteli pillanatokat, miket a gyermekeinkkel élünk meg, nem a nemüknek, hanem a cuki személyiségüknek köszönhetjük.
Az egyik kommentelő, negosztotta velünk, hogy a férje nem szerti a közös gyereküket, mert nem lány. Miért szültél egy ilyen embernek gyereket? Most szegény gyereknek egy olyan ember mellett kell felnőnie, aki őt az ultrahang vizsgálat óta nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!