Más azonos nemű testvérpárt is összekevernek (főleg idegenek)?
Én és a tesóm közt pont 2 év van(egy hónapban is születtünk). Mindketten alacsonyak barna hajúak(frizuránk is majdnem egyforma) és szeműek vagyunk. A bőröm színe fehérebb, tesómé barnásabb. Az alkatunk is hasonló.
Az arcunk azért más, de lehet azért mert én már ehhez vagyok hozzászokva és idegenek meg nem(16 éves koromban pl az ő személyijével mentem el bulizni és a biztiőr el is hitte hogy én vagyok a képen).
Többször előfordult, hogy összekevertek minket, főleg mikor kicsik voltunk. Most már mindketten felnőttek vagyunk szerintem nem is hasonlítunk annyira egymásra, de lehet, hogy aki először lát minket együtt az persze nem veszi észre a különbséget csak annyit hogy nagyon hasonlóak vagyunk.
Ma pl bekísért a tesóm a munkahelyemre és a kisboltba, ahova a kollégáim is szoktak járni, onnan az egyik majdnem nyugdíjas bácsi a tesómnak akart puszit adni és mikor rájött hogy nem én vagyok, akkor mindenki röhögött. Ez amúgy tényleg vicces volt :D Volt olyan is, hogy a nővérem barátja kevert minket össze és nekem akart puszit adni.
Szóval igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy másoknál is történtek-e hasonló dolgok(természetesen kis korkülönbségű azonos nemű testvérek esetében).
Az idősek ilyenek :)
Engem anyukámmal kevertek össze párszor. Nyilván vagyunk összekeverhetőek. De idősek sokszor az ő nevén szólítanak :) Hiszen nekik ő volt a kisgyerek, most gondolom őt látják bennem, vagy hirtelen azt hiszik, hogy én vagyok ő fiatalabb korban :) Furák tudnak lenni az idősek :D
Anyukámat és a nénémet szokták keverni az emberek, pedig azt hiszem, hat év van köztük. Persze nagyon fiatalon ez a korkülönbség még jobban látszott, egy idő után viszont már nem. Mindkettő alacsony, vékony testalkatú, sötét hajú. Még a hangjuk is nagyon hasonlít egymásra.
Aki jobban ismeri őket, rokonok, barátok tudják, hogy melyikük melyik, nem úgy néznek ki, mint egy ikerpár, inkább távolabbi ismerősök kevergetik őket össze folyton.
Engem a nővérem pasija kevert össze egyszer a testvéremmel.
Konkrétan megpróbált megcsókolni a welcome bulimon. XD
Mentségére Legyen mondva, hogy félhomály volt, közrejátszott az alkohol, a hajam olyan mint a tesómé, ráadásul a nővérem kabátja volt rajtam. (elkeverték a csomagom)
Az ölébe rántott és Honey! felkiáltással megpróbált megcsókolni.
Hát a buli az meghalt egy pillanatra. Még pár napig cinkeltük vele szegény srácot, hogy az angolok milyen szívélyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!