Mit tennél, ha kiderülne a huszonéves lányodról, hogy luxusprostituált?
Beszélgetnék vele.
Mert valószínű, hogy eddig nem nagyon tettem, hogyha ez így derült égből jött...
Nem ítélem el az ilyen lányokat, mert tudom, hogy aki nincs szerencsés helyzetben, nem született olyan családba, hogy tudják még a húszas évei alatt is támogatni, annak nagyon nehéz megoldani az egyetemet és a munkát egyszerre. Főleg, hogyha olyan helyen tanul, ahol kötelezőek az órák és nem elég vizsgaidőszak előtt leülni átnézni a jegyzeteket... Mert akkor örül az ember, ha délután/este van egy szabad órája.
Csak tudja azt, hogy a könnyen jött pénz hamar el is tűnhet, ha nem figyel és legyen tisztában azzal, hogy ezt nem csinálhatja 30-32 évesen is.
Feleségem rokona prosti Svájcban (messze nem luxus), nem igazán beszélnek róla, ha mégis akkor el van viccelve. Semmihez nem ért a világon, a pénz nem marad meg nála és már rendesen ki is öregedett a szakmából, a főállásából tengődik ami pincérnő, stabil kapcsolatot pedig képtelen összehozni.
Mindig ez jutna eszembe, ha a lányom ilyesmit jelentene be. Egy kiszolgáltatott, gyenge nő képe, akiről mindig csak hallgatnék ha szóba kerülne. Egy erős, intelligens nő kemény munkával és kitartással jut előre, a buta és gyenge a testével, amíg ki nem öregszik és össze nem omlik az egész.
"Ezzel az a baj, hogy nagyon nehéz becsületes munkával előteremteni azt az összeget. Ezek a lányok 1 éjszakára kapnak 1500 eurót legalább..."
Ez így van, kedves kérdező. De én, mint nő sose adnám föl a fiatalságomat és a lelki-testi egészségemet napi több ezer euróért. Inkább élek szerény életszínvonalon gazdag lelkivilággal és jó egészséggel és örömteli pillanatokkal. Én az önkéntes prostikat mind megvetem és egyben szánom őket. Megvetem, mert akár családos emberekkel is kefélnek, hogy nekik mindenük meglegyen. Szánom őket, mert tönkreteszik az életüket. És maradjunk abban, hogy nagyon kicsi az esélye egy olyan nőnek, hogy ne szedjen össze egy nemi betegséget vagy ne váljon mentálisan egy ronccsá.
Az ilyen témánál általában az kerül elő, hogy az illető luxusprosti és ezreket keres euróban, de a valóság általában az, hogy vénembereket és koszos pincelakókat kezel le pártíz euróért.
Persze sokkal megnyugtatóbb a környezetnek azt hazudni, hogy mennyire bejön ez a szakma és mekkora pénzeket szakít olyasmivel ami élvezetes is, csak éppen azt nem azok a magukat jó nőnek gondoló átlagprostik keresik, hanem azok akik futtatják őket. Senki ne gondolja egy percig sem, hogy ott az alvilági körök szabadon engedik garázdálkodni a renegát "vállalkozókat", fel van szépen osztva a piac. Mire a lány lefizeti a sápot a köztes embereknek, addigra annyi marad hogy épp csak csinálhassa tovább az egészet ha nem akar visszamenni a gyárba, mert rendes állásba nem kell sehol. Már ott bukik a dolog hogy kell egy kis lakás ahol mehet a dolog és nem nyomják fel 2 nap után a szomszédok, azt pedig nem a két szép szeméért kapja a dolgozó lány.
Aki kicsit utánanéz a kinti áraknak, az rájön hogy 10(!)-100 euróig változik az átlagtarifa/kuncsaft/óra, mínusz az "adó". A kliensek se hülyék, a gazdagok sem azért gazdagok, mert hagyják magukat lehúzni 1500-zal egy éjszakára. Persze akadnak ilyenek, de azok nem dicsekszenek vele fűnek-fának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!