Mit csinálnál szülőként ha a huszonéves lányodat zaklatná a társkeresőn megismert pasi?
Mégis honnan tudja a zaklató, hogy hol lakik a lányod? Honnan tudja, hogy mit próbált fel? Tán nyitott ablaknál, félrehúzott függönynél öltözködik?
Ez a sztori pontosan ugyanolyan mint amit az ID csatorna reklámoz "zaklatás, mindig a nyomodban" sorozathoz.
Egyébként én nem hiszem el a történetet, mert olyan nincs, hogy a rendőrségen nem csinálnak semmit.
Engem is zaklatott egy olyan kolléga akivel 2 szót nem váltottam. Én elmentem a rendőrségre, és felvilágosítottak, hogy írjam le minden körülményt, zaklatást, telefont amit a pasas csinál, és azzal mehettek távolságkérelmet beadni.3 héttel rá már meg is kaptam a távolságkérelmi határozatot. Nagyon is foglalkoznak vele..
Nagyon támogató vagy, kedves utolsó, tényleg. Egy őrült, kattant zaklatja a lányodat, és úgy gondolod, hogy neki kellene szégyellnie magát?! Normális vagy? Remélem, nincs gyereked.
Engem sajnos többször is zaklattak már dilinyósak. Olyan figurák, akik meglátták bennem a Nagy Őt, bár én a hátam közepére sem kívántam őket. Sem normális hangnemben, sem másmilyenben nem lehetett őket elküldeni. Volt olyan, akit a munkahelyemről a biztonsági őrök dobtak ki, mert oda is követett. Egy másik meg minden reggel fél hatkor hívogatott, hogy szerinte már reggel van, beszéljünk. (10-re járok dolgozni, kb. 8-kor kelek.)
Ezek elmebetegek, minden kapcsolatot meg kell velük szakítani, mindehonnan le kell őket tiltani, és más pasikkal mászkálni, amíg el nem tűnnek. De így is van, hogy évekig vissza-visszajárnak. Akinek letiltottam a számát, máséról hívogatott, és hasonlók.
Rendőrség nem tesz semmit, amíg fizikailag nem bánt, de elég félelmetesek tudnak lenni, mert tudod, hogy dilis, rögeszmés, követ, üldöz meg hasonlók. Közben, ha valami közös ismerős akad, annak mindenféléket összehord rólad, meg nonsztop gyűjti az infókat, kémked utánad stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!