Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnál szülőként ha a...

Mit csinálnál szülőként ha a huszonéves lányodat zaklatná a társkeresőn megismert pasi?

Figyelt kérdés
A barátnőm 21 éves megismerkedett a társkeresőn egy pasival. Aki mint mutatta hiába írt normàlisan elkezdte zaklatni a barátnőmet. Valahonnan leste a szobáját és üzenetet írt neki, hogy azt a farmernadrágot vegye fel amit próbált, mindig olyan helyeken tünik fel ahol a barátnőm mászkál pl. Abban a plázában.A barátnőm volt a rendőrségen de nem segítettek neki. Már a házból is fél kijönni. Ti szülőként mit csinálnátok egy ilyen zaklatóval?
2016. szept. 1. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Ez most csúnya lesz, de aki olyan hülye, hogy facera kiírja a címét, az meg is érdemli, ha zaklatják...
2016. szept. 1. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Kiírja a címét a netre. Lol.
2016. szept. 1. 21:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt egy társkeresős randim. Kb 5 perc után láttam, hogy fura a fazon.

Kitalálta, hogy egymásnak vagyunk teremtve. Nem akartam vele többet találkozni, erre úgy csinált, mintha 20 év házasságot rúgnék épp fel, nem egyetlen randit.

Hetekig zaklatott nagyon durván. Nem írok részleteket, mert mai napig félek ha rá gondolok és nem szeretném ha akár itt rám ismerne és újra felbukkanna.

Szóval én tuti segítenék, nem hagynám magára. Hogy hogyan, azt a helyzet adná.

2016. szept. 1. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is az ID extra ajânlója ugrott be. Csajszi öltözik a szobàjàban, közben chat-en beszélget egy jóképű sràccal. Közben felpróbál egy piros ruhàt. Jön az üzi, hogy legközelebb a piros ruhàt vegye fel... Csaj megijed, következő üzi jön, mert az a múltkor is milyen jól állt rajta..... Csaj megnyugszik, mosolyog, erre a kamera mutatja, hogy a csak ablaka előtt egy ronda, nagzdarab pasi àll, les be az ablakon, és ő küldi az üzeneteket.
2016. szept. 2. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!