Ti támogatnátok anyagilag a lányotokat, ha egyetem elvégzése után még csak részmunkaidős állást vállalna el, mert kitalálta, hogy mást is elsajátítana?
Figyelt kérdés
Elvégezve a Bsc szakot azt vette a fejébe, hogy elköltözik a fővárosba, de nem teljes állásban dolgozik, mert még egy szakmát és egy nyelvet is kitanulna. 22 éves.2017. ápr. 3. 21:26
1/28 anonim válasza:
Még jó hogy támogatnám, ha már megszültem csak nem hagyom, hogy nyomorogjon Pesten.
2/28 anonim válasza:
Igen, hisz előtte az élet, még most tanuljon meg mindent amiből később eltarthatja önmagát anélkül, hogy egy olyan szakmába kényszerülne amit megun/megutál majd. Inkább legyen több képesítése.
3/28 anonim válasza:
Hiába mondom, hogy igen, ha pénz nincs rá. Albrélet 80-100+rezsi és 2 havi kaució, szoba 50-60+rezsi és 2 hav kauciónál indul. RÉszmunkaidővel kb. megkeresi majd a kaja, bérlet és alán még egy kis szórakozás árát. Neked van legalább 100-150 ezred feleslegbe havonta?
4/28 anonim válasza:
Nem. (fiam is 22, mégis meg tudja oldani. Ha lenne pénzem biztos, hogy tömném, bár akkor nem tudna semmit sem értékelni). Voltam 22, tanultam és dolgoztam. Meg lehet oldani.
5/28 anonim válasza:
Csak Pesten lehet tanulni és részmunkában dolgozni? Konkrétan azért fizessenek albérletet neked, mert költözni akarsz? Mi köze ennek a tanuláshoz?
6/28 anonim válasza:
Inkább Te támogasd, mint egy 40-50 éves faszi.
8/28 anonim válasza:
Ha megtehetem, igen, mert nem linkeskedni akar.
Ha nem tehetem meg, akkor nincs kérdés.
9/28 anonim válasza:
Te tudod, hogy mit engedhetsz meg anyagilag. Ha csak korlátozott mértékben tudod (vagy akarod) támogatni, üljetek le és beszéljétek meg. Nézzétek meg, hogy a rendelkezésre álló keretek között mi a reális. Pl. kereshet lakótársakat és többen bérelhetnek egy lakást. Megbeszélhetitek azt is, hogy kb. meddig akarjátok segíteni így, és hogy pl. majd ha elvégzi a sulit és jól fizető állása lesz, azért segítsen majd ő is a szüleinek.
A többfajta végzettség és több nyelv ismerete mindenképp előny később, több lehetőséget ad az elhelyezkedésre.
10/28 anonim válasza:
Szerintem inkább msot tanulja meg, amit lehet és érdekli, mert annál nagyobb az esélye, hogy később viztos lesz munkája, mert több mindenből válogathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!