Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők. Mit gondoltok, ha a...

Szülők. Mit gondoltok, ha a 14 éves lányotokról ha szereti a kpop-ot és a visual kei-t?

Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 05:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

"Szerencsére jó a zenei ízlése."

Imádom, amikor valaki ezt mondja, ez kb. annyit jelent, hogy azt szereti, amit te :D Pedig aztán jót minden műfajon belül lehet találni, csak nem biztos, hogy minden műfajt szívesen meghallgat az ember.

2017. márc. 31. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szülő, de azért válaszolok.

24 éves vagyok, kb 12 éves korom óta szeretem a j-rockot, k-popot.

Van egy pár banda ami anyámnak is bejön, a csengőhangja is egy Big Bang szám

2017. márc. 31. 12:58
 13/15 DuplaKV ***** válasza:
100%

Én is szeretem a Visual kei-t, meg a jrock-ot is.

Személy szerint örülnék neki, hogy nem dubstep-et (sajnálom, ha ezen megsértődik valaki, de nekem nem tetszik) hallgat. Mellesleg a zenei ízlés mindig vitatéma lesz, nem szeretheti mindenki ugyanazt.

2017. márc. 31. 22:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

24 vagyok, gyerekkorom óta hallgatok jrockot is, nekem bejön (nem csak olyan jrock banda létezik, amelyik sminkeli magát).

Nem mindenki "növi ki", sokaknak bejön, csak Magyarországon nem divat. Egyesek meg a metaltól érzik magukat különlegesnek és jó ízlésűnek, holott pont az ízlésen nincs értelme vitatkozni. Emiatt nem is tartom értelmes egyedeknek azokat, akik ezen lovagolnak (pl. írta itt valaki, hogy a húgomnak jobb az ízlése vagy mi.)

Az ilyeneket ne vedd figyelembe, hallgasd nyugodtan, ami tetszik, X éves kortól intelligens ember ezért már nem ítéli meg a másikat.

A kérdésre válaszolva: a szüleim hozzászoktak idővel a metal és a jrock/visual kei rajongásomhoz is, csak eleinte a sztereotípiák miatt féltettek. Remélem, a te szüleid sem csőlátásúak. :)

2017. ápr. 1. 05:15
 15/15 Akira-chan válasza:
Én kicsikoromtol kezdve vonzódom az ázsiai dolgokhoz, zenékhez, animékhez, stb, anyáél pedig sosem szóltak be emiatt :D sőt, már anya figyelmeztet hogy nehogy megint elfelejtsem megnézni a music channelen a kpop hourt ^^
2017. nov. 26. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!