Szülők. Mit gondoltok, ha a 14 éves lányotokról ha szereti a kpop-ot és a visual kei-t?
"Szerencsére jó a zenei ízlése."
Imádom, amikor valaki ezt mondja, ez kb. annyit jelent, hogy azt szereti, amit te :D Pedig aztán jót minden műfajon belül lehet találni, csak nem biztos, hogy minden műfajt szívesen meghallgat az ember.
Nem vagyok szülő, de azért válaszolok.
24 éves vagyok, kb 12 éves korom óta szeretem a j-rockot, k-popot.
Van egy pár banda ami anyámnak is bejön, a csengőhangja is egy Big Bang szám
Én is szeretem a Visual kei-t, meg a jrock-ot is.
Személy szerint örülnék neki, hogy nem dubstep-et (sajnálom, ha ezen megsértődik valaki, de nekem nem tetszik) hallgat. Mellesleg a zenei ízlés mindig vitatéma lesz, nem szeretheti mindenki ugyanazt.
24 vagyok, gyerekkorom óta hallgatok jrockot is, nekem bejön (nem csak olyan jrock banda létezik, amelyik sminkeli magát).
Nem mindenki "növi ki", sokaknak bejön, csak Magyarországon nem divat. Egyesek meg a metaltól érzik magukat különlegesnek és jó ízlésűnek, holott pont az ízlésen nincs értelme vitatkozni. Emiatt nem is tartom értelmes egyedeknek azokat, akik ezen lovagolnak (pl. írta itt valaki, hogy a húgomnak jobb az ízlése vagy mi.)
Az ilyeneket ne vedd figyelembe, hallgasd nyugodtan, ami tetszik, X éves kortól intelligens ember ezért már nem ítéli meg a másikat.
A kérdésre válaszolva: a szüleim hozzászoktak idővel a metal és a jrock/visual kei rajongásomhoz is, csak eleinte a sztereotípiák miatt féltettek. Remélem, a te szüleid sem csőlátásúak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!