Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők. Mit gondoltok, ha a...

Szülők. Mit gondoltok, ha a 14 éves lányotokról ha szereti a kpop-ot és a visual kei-t?

Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 05:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Miért van mostanában ennyi ehhez hasonló kérdés? És csak hogy válaszoljak is: azt gondolnám kamasz, és sokat számít neki hogy hogyan néznek ki az előadók. Lehet hogy jobban mit az, milyen a zenéjük. De nincs ezzel semmi gond, ebben a korban normális ha egy lány lesi a fiúkat.
2017. márc. 31. 05:59
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Semmit, en is szeretem a kpopot es a jpopot.
2017. márc. 31. 06:18
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Úr Isten! Elvenni a mobilját, bezárni a szobájába egy hétre és kihívni a papot ördögűzésre de azonnal!

Izé. A naptárt tetszett látni, kedves kérdező? 2017 van de ez a kérdés bizony már 1997-ben is irtó cinkes lett volna. Ha 14 év alatt nem sikerült akkor most van az utolsó perc, hogy megtanulja: a gyerekekkel vannak apró problémák, ezek felett elsiklunk és vannak a nagy gondok amikor meghúzzuk a határokat és ezekből nem engedünk. Ha beleakad olyan potom dolgokba, hogy milyen zenét és kinézetet szeret a lánya, akkor vajon a lánya Önhöz fog fordulni, amikor nagy dolgokról (drog, szex, efféle) van szó?

2017. márc. 31. 06:27
 4/15 anonim ***** válasza:
2%
Semmivel sem masabb mint a tobbi tucattini.
2017. márc. 31. 06:35
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Legalább nem sátánista vagy diszkó zenét hallgat. A koreaiak, japánok ellen nincs kifogásom. Nyelvtanfolyamra is beiratnám, ha elég elszántnak látom.
2017. márc. 31. 07:04
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Majd kinövi. Attól ázsiai zenét hallgat, nem lesz tőle különleges.
2017. márc. 31. 07:21
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

fingom sincs hogy mik ezek.

Ha zenek akkor azt gondolnam rola hogy kulonckodik, majd kinovi.

2017. márc. 31. 07:36
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Én 24 vagyok de remélem a 13 éves húgom nem fog ilyen szarokat hallgatni. Szerencsére jó a zenei ízlése.
2017. márc. 31. 07:56
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem, hogy ez miért lenne probléma. Nekem azzal sem volna bajom, ha death metalt hallgatna. A tiniknek vannak korszakaik, amiket vagy kinőnek vagy beépül a személyiségükbe. Én 14 évesen még Disney zenéket és népdalokat hallgattam, unokatesóm viszont Rammsteint. És mindketten normális felnőttek lettünk. Szerintem nincs baj a k-poppal (mondjuk én inkább a j-pop felé húzok), a visual kei szintén normális.

Ha esetleg probléma merülhetne fel, az az, ha tizennégy évesen egyedül akarna elmenni egy külföldi koncerte. Ezt mondjuk nem engedném felnőtt kísérő nélkül.

2017. márc. 31. 10:10
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

Kedves 14 éves lány: hidd el, a szüleidnek marhára mindegy, hogy ezeket szereted-e, vagy sem. Nem gondolnak róla semmit.

Az én gyerekem mondjuk még csak 10 éves, de ha pár év múlva ilyeneket fog hallgatni, hát tegye. Én sose szerettem, én punk zenét hallgattam tiniként, felnőttként meg klasszikus rock, rock n roll, rockabilly, 50-60-as évek zenéi, big band, meg hasonlók. A gyerekeim is csípik, de a nagyobbik (amelyik 10 éves) tök szereti az ilyen hörgős metált, amit én utálok, de hát miért kéne, hogy egyforma legyen az ízlésünk? Arról sem gondolok semmit, ez tetszik neki és kész.

Tényleg nem értem, miért gondoljátok azt, hogy a szülők bármit is gondolnak erről. Nekik is megvan a saját ízlésük, ahogy a gyerekeiknek is.

2017. márc. 31. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!