Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám meghálálni a...

Hogyan tudnám meghálálni a szüleimnek, hogy felneveltek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 27. 02:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
..úgy, hogy ha majd megöregszenek tudják hogy rád számíthassanak! Mint anya, felnőtt fiúval, azt gondolom ennél nagyobb "hálát" nem adhat egy gyerek. Egyébként meg nem is várom el!!- szerencsésnek érzem magam hogy felnevelhettem az élet legszebb szerepe ez minden nehézség dacára..!
2017. márc. 27. 12:53
 12/16 szántóvető ***** válasza:
segíted őket anyagilag,meglátogatod őket minden héten.de általában unokára vágynak.ezzel hogy állsz?
2017. márc. 27. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Szeretettel, fogd a 2 kezedbe az arcát,simogasd meg és mondd nekik,hogy szeretlek benneteket.
2017. márc. 27. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
Kulonosebbet nem kell tenned, csak.amit normalis ember amugy is megtesz. (Szereti a szuleit, tartja veluk aa kapcsolatot. Segit ha tud stb) hiszen nem te akartal megszuletni, hanem ok akartak gyereket.
2017. márc. 27. 16:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Hogy hogyan tudná a gyerekem meghálálni? Ha helyrehozná a hibákat, amiket elkövettem, pótolná a hiányokat, amiket magam után hagytam.
2017. márc. 30. 04:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha a gyerekeim véletlenül ezt kérdeznék tőlem, akkor azt mondanám nekik, hogy szeressék ugyanúgy majd a gyerekeiket, ahogy én szerettem őket. Nekem nem tartoznak semmivel.
2017. ápr. 3. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!