Hogyan mondjam meg a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Ti hogy mondanátok meg a szüleiteknek hogy amit kaptatok születésnapototokra az rossz? Nem úgy értve hogy nem tetszik hanem hogy valami hibája van.2017. febr. 28. 21:57
1/4 anonim válasza:
Odamész hozzájuk és elkezded használni azt az ajándékot. Aztán hopp.....jé....valami baja van?
2/4 anonim válasza:
Ha rossz akkor meg kell mondani, mert akkor visszavihetik oda ahova vették ha van rá garancia persze és ennyi.
Ez nem egy nagy dolog ez bárkivel megeshet. Én is 16 évesen kaptam egy kamerás mobiltelefont ami akkoriban nagy újdonság volt, bár olcsóbbik fajtát kaptam meg persze, de annak is volt problémája telefonálásnál nem volt hang, akkor közöltem hogy baj van vele. Anyám visszavitte az üzletbe és mondták hogy valószínű gyártói hibája van, lecserélték és ennyi.
3/4 anonim válasza:
Úgy, hogy kinyitod a szádat, apa-anyu, hibás az ajándék, vigyük vissza, hogy cseréljék ki. Ehhez diploma kell?
4/4 anonim válasza:
Minden probléma nélkül. Minél hamarabb szólj, hogy kitudjátok cseréltetni. Elhiheted ők sem örülnek neki, hogy selejtes dolog lapult a csomagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!