Miért teszi velem?
Figyelt kérdés
suliba járok ugyan azok a ruháim az osztálytársaim is cikiznek,hogy mindig ugyan abban a ruhában járok suli mellet dolgozok csak eddig postai uton kaptam fizetést és anyukám elvette és soha nem főz nincs kaja mert elissza én meg éhes vagyok és rossszul lettem már párszor inkább meghalnék,már nyitottam bankszámlát és igy nem tudja lenyúlni de messze még a 10-edike ugyhogy nem tudom mit csináljak 18/L2017. márc. 24. 15:47
1/6 anonim 

válasza:

Beszélj erről valami értelmesebb hozzátartozónak, tőlük kérj segítséget ha ez nem működik, menj el a rendőrségre, szólj a tanáraidnak akiben megbízol, ilyenek.
Hajrá
2/6 A kérdező kommentje:
csak az a baj,hogy nincs anyukámon kivűl senkim,de elvitetni meg nem szeretném
2017. márc. 24. 17:01
3/6 anonim 

válasza:

Istenem milyen anyák vannak!
Kérj egy kis fizuelőleget, hogy ennivalód legyen, aztán innentől egy fillért ne adj haza!
Amúgy anyuka mit eszik?
4/6 anonim 

válasza:

Tehát nem akarsz vele élni, de mégis. Akkor nem tudok megoldást.:/
5/6 anonim 

válasza:

Azert mert valaki szült egy gyereket, meg nem valtozik automatikusan szentté.
Ez nem EDESANYA hanem egy alkoholista önzö darab ...
Minel tovabb hagyod, hogy kihasznaljon, annal nehezebben fogsz megszabadulni es normalis boldog eletet elni. Mivel csak egy eletunk van, rad hagyom a dontest, hogy neked jo-e a fiatalkorodat igy elvesztegetni vagy inkabb mesz es kiallsz magadert. Mas nem fog helyetted.
6/6 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg valamilyen szinten függetlenedni tőle.Mi lenne például ha kolis lennél? Az is pénzbe kerül ,de így is ez a legolcsóbb meg ugye ott van étkeztetés. Egyébként mióta van ez a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!