Miért teszi ezt velem? (Többi lent) L16
Nem tettél valami olyasmit, amiért haragudna rád ?
Nem emlékszel ilyesmire ?
Pl.: szüzesség elvesztés, rossz tanulmányi eredmény, fiúk stb...
1-es, haragudni lehet ilyesmiért, de ezek közül egyik sem ok arra, hogy egy szülő ne szeresse a gyerekét.
Érdekes, hogy amikor valaki leírja, hogy a szülője mennyire kivételez a tesójával, őt tehernek tekinti, kihasználja, nem szereti stb, mindig rögtön jön egy olyan komment, hogy biztos ő tehet róla. Unalmas már ez a sok áldozathibáztatás, nem mellesleg káros is. Persze van, amikor a kérdező túloz vagy hisztizik, de ez a reakció akkor sem segít.
Az #1 vagyok
# 3-as azért gondoltam, hogy a kérdező is hibás lehet valamilyen szinten, mivel egy szülő, valjuk be, nem "utálja" ok nélkül a gyerekét.
Bocsi, ha ezzel megbántottalak kérdező !!!
16 évesen jót puszi meg babusgatás vagy mit vársz
magányos vagy ez nem apád baja a tied
veled egykoruakal járj össze keres barátokat
a sirás meg a vagdosás nem old meg semit szed össze magad
Utolso elotti
Velem egykoru barataim vannak masfel eve van baratom nem vagyok sem nyomi sem hasonlo eljarok bulizgatni elem a normalis tini eletet de tudod az apai szeretet hianya neha monden remenyemet porig rombolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!