Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért teszi ezt velem? (Többi...

Miért teszi ezt velem? (Többi lent) L16

Figyelt kérdés
Apa régen sokat törődött velem most örülhetek ha hozzám szól. Egy tájba vágdostam magam ami tudom nagy hiba volt, de szerettem volna felhivni magamra a figyelmet h adjon több szeretetett de sajnos nem érdekelte. Anyát leszarja a családot leszarja, egyedül a tesommal(F11) foglalkozik. Ő bármit is csinál valagigy sosem tud rá haragudni úgy ahogy énrám, mindent elvár és én mindent teljesítek de ő nem veszi észre nem érdekli ! Tudom nagy vagyok már a jóéjt puszihoz de azért valjuk be mindenkinek jól esik az édesapjátol esténkén, én már 2 3 éve nem kaptam jóéjt puszit . Bármi baj volt sosem volt mellettem. Érzem h nem szeret ! Ahogy a szemembe néz látom és érzem h nem szeret, inkabb eltart mert muszaj, mert a gyereke vagyok, máskülömben szarnak tekint ! segítsetek !!!

2016. márc. 15. 18:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Erzem minden porcikamban hogy nem szeret, ha olimpiaszra megyek versenyekre vagy ep kituno jegyet szereztem soha nem dicser meg soha soha ! Ha hozzam szol akk is csak azt kerdi "hol a napra?" "Hol van anyad?" "Miert nem rakol vegre rendet a szobadban?" Szerintem eggyikben sem nyilvanul meg a szeretet ha reggel felkelek elmegy mellettem meg azt sem mondja h jo reggelt baz**meg semmi ha a szemebe nezek csak azt latom h nem szeret es nem erdeklem ot...

Am nagyon szepen koszonom a valaszokat ! :)

2016. márc. 15. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem kapsz szeretetet akkor bird ki nélküle
2016. márc. 15. 22:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak túlreagálod ezt az egészet !!!

Egyébként, ha ezt te így érzed, mi e fenéért nem teszed szóvá apádnak ?

Nem hiszem, hogy nem válaszolna neked !

Vagy félsz tőle ???

2016. márc. 18. 00:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Vele semmit nem lehet megbeszélni ! Üzlet ember és tudja hogyan kell forgatni a szavakat h neki legyen igaza ! Akár mit mondanék ugyis csak neki lenne igaza ! Utalom.
2016. márc. 18. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!