Ti milyen büntetést adnátok a kamasz fiatoknak, ha kilóg és hajnali 4-kor jön haza?
Figyelt kérdés
16 éves a fiam. Párommal korán lefeküdtünk, de nem tudtam aludni, hajnali 4 körül kiültem hallba, amikor kinyílt az ajtó, és belépett rajta a fiam. Kérdőre vontam, mire bevallotta. Két hét szobafogságot ítéltem meg neki. Férjem lazán veszi a dolgot, azt mondta, egyszer fiatal, tényleg nem volt szép tőle, hogy nem szólt, de kamasz. Én vagyok a hárpia, vagy igazam van? Más is járt hasonló cipőben?2017. márc. 20. 21:55
41/45 anonim válasza:
Ezzel csak azt éred el hogy legkozelebb ovatosabb lesz :D
43/45 anonim válasza:
Lehet hogy ha elengedted volna akkor nem szökik meg
Sherlockhoz van szerencsénk :D :D akit elengednek valahová annak minek kellene szöknie, elméske?? :D
44/45 anonim válasza:
"Most már ne azon aggódj, hogy mit kéne a gyerekkel csinálni, hanem azon, hogy milyen lesz a kapcsolatotok 20 meg 30 év múlva. Ha most mindenfélével cseszegeted, 18 éves születésnapján elköszön, aztán minden harmadik évben, ha rátok néz. Igen, ez így szokott lenni."
Maximálisan egyetértek.
45/45 anonim válasza:
én elkoboznék egy kartonni koton a zsebpénzáből s megvenném neki a nagykerből.
ha felelős akkor ezen csak nyer hisz gondolom kisker áron vette meg ugyanezt. ha felelőtlen talán annyira nem az hogy ne durrogtassa el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!