Ti milyen büntetést adnátok a kamasz fiatoknak, ha kilóg és hajnali 4-kor jön haza?
16 éves fiad van és mi mondjuk meg, hogy engedd-e el a szobafogságát? Azért kicsit legyél karakteresebb, persze, hogy tojik a fejedre, ha tesze-tosza módon állsz hozzá.
Szobafogság az okostelefonok, tabletek korában fabatkát sem ér.
Ha esetleg facebook függő, én szépen megváltoztatnám a jelszavát és majd visszakapja 1 hét múlva. Megnézném mit szólna hozzá. Aztán ha megint sunnyog és kijár, két hétre veszem el. Hamar megunná.
A kérdés az, hogy miért kellett kilógnia? Nincs bizalma elkéredzkedni. Elvileg a "legádázabb" kamaszkorban van, túltiltással ezt lehet elérni.
Szobafogsággal manapság nem sokra mész, max. ha az összes elérhető kütyüt is begyűjtöd tőle (úm: telefon, notebook, számítógép). Suliidőszak lévén a hétköznapi szobafogság eleve kicsit vicces, nyilván suliba mehet.
Komolyabb beszélgetést javasolnák ebben az esetben.
Nyilván nem dícsértem volna meg én sem, de ez a büntetésforma manapság már nem igazán hatja meg az ifjúságot.
te vagy a hárpia!!!
2 hét szobafogság a 16 éves fiadnak????? hol élsz te??? :D de legalább tudod, ennek a szökés a vége, akkor most mennyivel vagy előrébb???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!