Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lenne kikötésed ha a lányod...

Lenne kikötésed ha a lányod olyan sráccal ismerkedne aki motorozik? Persze a jó idő beköszöntével sokat vinné a lányt is.

Figyelt kérdés

Nem robogóról meg simsonokról van szó, hanem rendes nagy gépekről

[link]

2017. márc. 19. 17:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem egy felnőtt ember maga is el tudja dönteni,hogy felül -e a srác mögé a motoron.

Nekem olyan udvarlóm volt anno, aki szart a szabályokra és nagyon gyorsan is hajtott.Egyszer ültem be(nem tudtam hogyan vezet),de utána soha többet.

Akinek van egy kis esze, kerüli az ilyen őrült vezetőket.Én pl emberileg sem tudom elfogadni azt,aki szerint normális dolog 160-al menni lakott területen belül.Rengeteg ilyen van,aki egyenesen dicsekszik ezzel,hogy mikor mennyivel hajtott és még hány szabályt szegett meg.Hát köszönöm szépen, nekem ilyen ember társasága nem kell.Beülni mellé/mögé meg a büdös életben nem ülnék.

Ha viszont normálisan vezet, betartja a szabályokat, akkor miért ne ülhetne fel a lány a srác mögé?Ha megbízik benne ,akkor miért ne?

Nyilván nem egy hetes ismerettség után,hanem ha már jól ismerik egymást és látta többször is vezetni a srácot.

Egyébként balesetek úgy is történhetnek,hogy valaki teljesen szabályosan közlekedik.Sajnos sok ilyen van,ahol egy részeg vagy/és gyorshajtó miatt halnak meg ártatlan emberek.

De sok ilyen veszély leselkedik még ránk.Viszont nem szabad ilyen miatt bezárkózni és sehova nem menni.

Most fiatal a lány,ha ő úgy látja jónak,akkor motorozzon a sráccal.

Tiltani meg ilyenek teljesen felesleges.Egyrészt felnőtt ember, másrészt meg ha ő fel akar ülni,akkor úgy is felfog a tiltás ellenére is.

Én azt igyekeznék átadni a lányomnak,hogy legyen egy normális értékrendje és ha látja,hogy valami veszélyes,akkor ne menjen bele, a saját érdekében.

2017. márc. 20. 15:14
 32/35 anonim ***** válasza:
37%

Istenem, ennyi naiv szülőt... mert biztos meg tudnátok ám akadályozni, hogy 22 évesen motorozzon... ha elkezditek tiltani, majd azt mondja, hogy máshová megy, találkozik máshol a sráccal, és felül ott a motorra, nem a ház előtt, ennyi. Nem is értem, hogy gondoljátok ezt a tiltás dolgot, azt mondjátok, hogy kislányom, nem ülhetsz fel a motorra, ő azt válaszolja, hogy oké anyu/apu, és az úgy is lesz? Persze...

Amúgy lányos anyuka vagyok, és nem, baromira nem örülnék neki, mert nyilván félteném a lányomat. De nem vagyok naiv, hacsak be nem zárom, úgyis azt csinál amit akar, ahogy én is annak idején. Volt különben motoros pasim, ilyen jellegű mocival pont. Akkor marha izgalmasnak tűnt valóban, utólag már másképp látom én is, de úgysem tudnék mit tenni, ha a lányom fel akarna ülni, megoldja.

2017. márc. 20. 17:52
 33/35 DONIBOY válasza:
16%

Nyugodtan, ha ráér a lába támasztóra

DE! VÉDŐFELSZERELÉS!!!

Protektoros térdvédő, gerincvédő, könyök, vállprotektor, minőségi bukó, kesztyű, motoros csizma.

ha ezek megvannak még a sok buzerántor autós mellett is viszonylag biztonságosan lehet motorozni.

A másik a srác, ha tiltásig, 1 keréken lakott területen 200-al, akkor semmiképpen, de ha nem száguldozik utassal 140-150 fölé(nyilván országúton, jó útviszonyban) akkor szerintem nyugodtan!

Meg a lánynak is meg kell tanulnia utazni azon a motoron!

És mielőtt bárki leszól, én is motorozok, és szállítok is néhanapján utast!

És mégegyszer: VÉDŐŐFELSZERELÉÉSS!!!

2017. márc. 20. 19:37
 34/35 anonim ***** válasza:

Nem szólnék semmit ha van védőfelszerelés rajtuk

En is sokat motoroztam (22 voltam a párom 26)

Ésszel ment . Egyszer majdnem nekünk jött egy idős bácsi 😏 Nem látta h mellette vagyunk már es ránk húzta a kormányt .. Nem történt baj . Szerencsére.

2017. márc. 21. 08:05
 35/35 anonim ***** válasza:
39%

"Védőfelszerelés"

Az pont arra jó, hogy egyben tartson majd a baleset után...

...és felhasználható maradjon a vesétek (is)!!

2017. márc. 21. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!