Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lenne kikötésed ha a lányod...

Lenne kikötésed ha a lányod olyan sráccal ismerkedne aki motorozik? Persze a jó idő beköszöntével sokat vinné a lányt is.

Figyelt kérdés

Nem robogóról meg simsonokról van szó, hanem rendes nagy gépekről

[link]

2017. márc. 19. 17:35
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
45%
Mondjuk egy ilyen motort nem turazgatni vesz az egyszeri donor jelölt, ezek versenypályára valók. Sokat elárul a páciens személyiségéről, pláne ha csajokat akar vinni vele.
2017. márc. 19. 19:02
 12/35 anonim ***** válasza:
87%

Huhhh... Mint anya, kiverne a hideg veríték... Viszont legjobb emlékeim közt van, amikor kamaszként ott ültem a srácok mögött, fújt a szél, és miénk volt a világ! :D

Megakadályozni nem tudnám... Aggódnék, és közben irigyelném.

Igazából bíznék az értékrendben, amit átadtam neki. Biztos vagyok benne, hogy nem ülne fel bárki mögé, csak akiben megbízik. Mint ahogy nem is ül be mindenki kocsijába.

2017. márc. 19. 19:19
 13/35 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Óvónénink halt meg. Mögötte a fia barátnője ült huszonegypáréves lány.A lány nyaktól lefele azóta is béna.

Ők voltak a vétlenek ràadàsul.

2017. márc. 19. 19:29
 14/35 anonim ***** válasza:
49%

12. Végre egy értelmes szülő.

Mikor a szülők nem bíznak a gyerekükbe, igazából saját maguk ellen beszélnek. Ha jó szülők voltak, és megfelelő értékrendet adtak a gyereküknek, akkor nincs miért aggódni, mert az a gyerek el fogja tudni dönteni, mi a helyes.

Attól, hogy valaki motorozik, még nem rossz ember és nem kötelezően szabályszegő. Tény, hogy ez nem épp túramotor, de nem szabad ilyen előítéletesnek lenni.

Kimész az utcára, elüt a busz, kész. Utáljuk a buszosokat? "Motoros közelébe nem engedném a lányom" féle felfogású embereknek meg sajnálom a gyerekét.

Én nem motorozok, sőt, nem szeretem. De van egy ismerősöm, akinek van egy choppere, 10 éve motorozik, és még semmi esés/baleset nem történt vele (kopkop).

2017. márc. 19. 19:38
 15/35 anonim ***** válasza:
65%
Mivel én is szeretnek motorozni igy megtiltani nem tudnam.sogorom es legjobb barátom is motorozik.ha megbízható a partner örülnék neki.sisak ruházat nelkul nem.
2017. márc. 19. 19:38
 16/35 anonim ***** válasza:
48%

"Biztos vagyok benne, hogy nem ülne fel bárki mögé, csak akiben megbízik. "

Nincs jelentosege. A motorozas veszelyes, nagysagrenddel veszelyesebb mint barmilyen mas kozlekedesi mod. Akkor is konnyen az eleteddel fizetsz ha nem te vagy a hibas.

"Tény, hogy ez nem épp túramotor, de nem szabad ilyen előítéletesnek lenni. "

Ez nem eloitelet, ez teny. A fenti kepen szereplo motor versenypalyara van optimalizalva, kozuton szabalyosan kozlekedni vele kinszenvedes. Aki csak motorozni szeret az nem ilyen motort vesz, ez szaguldozasra valo. Idealis esetben zart versenypalyan, egyedul, teljes felszerelesben, es meg ott is konnyen otthagyhatod a fogad. Ez egy fegyver, amit tortenetesen kiengednek az utcara.

Mielott nekem esnel: en is motoroztam, ugyhogy pontosan tudom mirol beszelek.

2017. márc. 19. 19:49
 17/35 anonim ***** válasza:
29%
Csak túramotorra.
2017. márc. 19. 19:57
 18/35 anonim ***** válasza:
61%

az én anyukám 45 éves, kocsit vezetni nem tud, de oda-vissza van a chopperekért, a motorokat is lenyűgözve nézi, de egy jó, kemény chopper láttán nagyon elámul :D

szóval szerintem nem lenne gond, nyilván aggodalmaskodna, de nem dobna ki a házból 16/L

2017. márc. 19. 20:02
 19/35 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagyok még szülő, viszont azt mondom, hogy vannak olyan emberek, akik mögé engedném, azt nem állítom, hogy nyugodt szívvel, de Kevésbé aggódnék. Nyilván ez az adott embertől függ. Mennyire megbízható, óvatos,körültekintő,stb.

Apám, amióta az eszemet tudom, motorozik, volt csúnya balesete is(vétlen volt), de ettől függetlenül bármikor felülnék mögé. A párom mögé is. Mindkettőjükről tudom, hogy észen vannak, biztonságosan közlekednek, persze nem csak egyedül vagyunk az utakon, de ami rajtuk múlik, azt megteszik, hogy ne legyen baj.

2017. márc. 19. 20:07
 20/35 anonim ***** válasza:
39%

Azért, mert napi szintű tapasztalatom, hogy felelőtlenek, tojnak a szabályokra, veszélyeztetik saját maguk és mások épségét. Ki nem állhatom őket, ennél fogva egyáltalán nem nézném jó szemmel a lányom közelében. Szerencsére őket sem érdeklik az ilyen típusú srácok (mondjuk a kicsit még semmilyen sem). Szóval, aki szerint sajnálni kéne őket, ki kell hogy ábrándítsam. Semmi sajnálni való nincs egyiken sem, elég komoly, értékes kis emberkék és még boldogok is. Hülye száguldozás nélkül is.

Amúgy családon belül láttam, hogy a motor hogy meg tud változtatni embereket. Jófej, értelmes, családszerető ember - amint motort vett és ahogy ráül, mintha elmentek volna otthonról, begőzöl, nyomja neki ezerrel. Hát, kösz nem! Nem szeretnék ilyet a lányaim közelében tudni. (6-os voltam)

2017. márc. 19. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!