Észre vették a vágásokat kezemen. Mit mondjak nekik?
Feküdtem az ágyamban, és anya beállt az ajtóm elé, aztán elkezdtünk beszélgetni, és mutogattam a kezemmel.
Észrevette rajta a vágásokat, és azt mondta, hogy majd megnézem. Azóta nem jött be a szobámba, és nagyon félek, hogy mit fog mondani, vagy, hogy elmeséli apának. Mivel a szüleim elváltak, elég sokat szenvedtem miattuk, és közük van a kezemem lévő vágásokhoz.
Arra lennék kiváncsi, hogy van -e itt olyan, aki lebukott a szülei elött a vagdosással kapcsolatban.
Előre is köszönöm.
Feltettem egy kérdést, és pár ember kivételével senki nem arra válaszolt, ami a kérdésben szerepelt. Nálam idősebb ember lehordhat mindennek azért, mert nem a combomon vagdostam magam.
És én vagyok a senkiházi? Hát azért álljunk már le..
Szia!
Én sem tudom megérteni, miért tesz valaki ilyet, de nem voltam a bőrödben, így nekem nem is kell érteni.
Mond el az igazat. Neked is jót fog tenni, ha megszabadulsz a rengeteg méregtől, ami most a lelked nyomja, és hát kinek mondanád el, ha nem anyukádnak? Remélem, partner lesz a megoldásban, és kerestek közösen egy pszichológust, valamint rááll, ráálltok arra, hogy a kiváltó okokat megszüntessétek. Ez egyedül nem megy, tudom. Muszáj segítséget kérned, első lépésnek tökéletes egy őszinte beszélgetés.
Egyszer valaki azt mondta nekem a vagdosásról: " Azért jó fizikai fájdalmat okoznak magamnak, mert addig sem érzem a lelkit"
Ha nálad is ez van kérdező, akkor kérlek tudatosítsd magadban, hogy ez csak tüneti kezelés, ideig-óráig, mintha leinnád magad, hogy pár órára elfelejtsd a gondjaid. Nem megoldás!
Kérlek, kérj segítséget! Ha a szülők nem így állnak hozzád, akkor tanártól, baráttól, barát szüleitől, rokonoktól, vagy keress fel ingyenes lelkisegély központokat, mint a NANE, és mond el, mi van veled.
Ne maradj magadra, és ne eltüntetni akard, hanem megoldani! Magadért! Egy életed van, hidd el, élheted másként is. Sok sikert !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!