Mit csináljak? Szörnyen érzem magam!
A szüleim minden apróságon fel tudják kapni a vizet.Pl.volt hogy egy 4-es miatt úgy leordított,hogy az valami hihetetlen.
Ha közös tanulás közben(este általában)ásítok egyet,akkor anyám már lehord.
Buszon összetapostak és csupa piszok lett a cipőm.Mikor anyám meglátta:
-Hol jártál ???
-Mitől ilyen ?Merre voltál,kivel ???
Pedig sehova sem járok el.Bent vagyok egész nap a szobámban és tanulok.
Apám azt mondja,semmit sem lehet rám bízni.Menjek szakközéppbe,nem való nekem a gimnázium(szinte kitűnő tanuló vagyok:/)
Anyám a felvételi pontszámaim miatt is földbe döngölt.
(60 pont lett)
Túl nagyok az elvárásaik felém,és nem értik meg hogy nem vagyok tökéletes.
Mindig csak szidnak mindenért.Ha kapok 5-öst akkor jól van.Semmi egyéb.Nem azt akarom hogy körbe ugráljanak,de ha egy 4-esért ordítanak,akkor miért ne kaphatnék dicséretet ?
Már a földön vagyok teljesen.Szomorú vagyok,nincs motivációm,nincs kedvem semmihez.A stresszbe már belebetegszem(szó szerint)
Alvászavaraim vannak,de le sem tojják.Nem tudok beszélni az emberekkel,de majd kinövöm.
Nem merek velük beszélni erről,mert úgyis csak leszidnának.Biztos valamelyik osztálytársamtól szedtem el.
Mit csináljak ?Hogy tudnék önbizalmat szerezni ?
Megint veszekednek :)
Elég csúnyán,megint előjött a válás meg egyéb.Anyám már fenyegetőzik,szóval remek a hétvége.
Én nem tudom mi lesz itt,de ha elválnak én esküszöm hogy megmérgezem magam,vagy összevagdosom a karomat,lábamat
Hátha akkor jobb lesz.
Nem akarok választani közülük,kutyámat is elhagyni.
Utána meg még jobban fognak ordibálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!