Szülők, ti hogyan reagálnátok, ha a 15 éves lányotok rocker lenne? Engednétek neki?
Szia! Most egy 12 éves metalheadként írok:)
Nos nekem anyám szerintem azt sem tudja mi az a metal, mert ő csak komolyzenét hallgat. 1-2 éve még énis olyan akartam lenni, mint a többi lány; tudod Adidas Superstar, zöld kabát, r*_banc (elnézést a kifejezésért) felső, szakadt farmer (mondjuk ez a rockerekre/metalheadekre is jellemző), tetszettek a tömeg számok (mondjuk Arianat meg Justint mindig is utáltam) és olyan akartam lenni mint A Többiek (én így hívom azokat a kis tinip*cs_ákat)
Aztán énektanárom mindig mondta, hogy soha ne hallgasunk heavy metalt mert elsötétül a lelkünk meg ilyen-olyan gonoszok leszünk
És ekkor megtetszett a ,,másik oldal"
Azóta vagyok metalhead, metalban mindenevő vagyok pl.: gore metal, metalcore,grindcore metal, deathmetal, heavymetal, numetal, darkmetal, gothmetal, thrashmetal, instruditalmetal, satanistmetal, blackmetal stb.stb...
Szóval most nemis ezt akartam kihozni az egészből, hanem hogy anya nem örül hogy folyton feketében járok, meg az egyéb metalheadekre jellemző dolog sőt elveszi a fekete ruháim.
Mégis itt vagyok 4,91-es átlaggal, nem beszélek csúnyán csak néha, nem drogozok, nem cigizek, szűz vagyok, nem vagyok gonosz, tisztességes vagyok igaz hogy nem ismerem el hogy Isten létezik de ez magánügy (La-Vey féle sátánizmusban hiszek de emiatt nem kell elítélni mert semmi köze a sátánhoz.), orvos akarok lenni, tudok 3 nyelven beszélni, kórusban énekelek, szóval nem tudom hogy a szülők ezt miért nem tudják tolerálni.
Ha nekem lesz egy gyerekem max csak azt fogom neki tiltani hogy ,,A Többiek"-be tartozzon.
Szóval kedves kérdező akár a szülői részről kérdezel, akár maga a gyerek vagy üzenem hogy nyugodtan legyél az ami szeretnél mert mindenkinek 1 élete van és a saját útját kell járnia! (Emberi korlárokon belül)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!