Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti hogyan reagálnátok,...

Szülők, ti hogyan reagálnátok, ha a 15 éves lányotok rocker lenne? Engednétek neki?

Figyelt kérdés
Ha mellette nem lenne vele semmi gond, jól tanulna, nem bulizna, stb.

2017. márc. 12. 16:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

#20 Most képzeld el, akkor most mennyivel durvább lehet a helyzet a divatból kemény leányzók körében ;)

(Szerintem nincs igazad, de ez is egy vélemény. Meglehet, csak a mi köreinkben nem volt ez divat, manapság viszont többet hallom ezt vissza, mint sem. :) )

2017. márc. 13. 08:46
 22/34 anonim ***** válasza:
63%

valojaban meg az emberek nem valtoznak, a mostani fiatalok is pont ugyanolyanok mint 10 meg 20 meg 30 eve.

En a 90es evek elejen voltam kamasz, de olyan dolgokat lattam meg csinaltam, amire manapsag is sokan felkapnak a fejuket :)

Nincs uj a nap alatt.

2017. márc. 13. 08:51
 23/34 anonim ***** válasza:
70%
Az én férjem is rocker! :D Mellette egy kicsit én is elrockeresedtem, és nagyon vicces, mert eddig azt mondtam, hogy soha. Aztán ezt a választ épp a munkahelyemről írom, kockás ing, fekete top és nadrág, csizma van rajtam egy "szegecses" karkötővel :D 30 éves vagyok egyébként. Még nincs gyermekünk, de azt hiszem, nem zavarna. A rossz társaság zavarna, az meg mindegy a zenei beállítottságtól sajnos.
2017. márc. 13. 10:57
 24/34 anonim ***** válasza:
81%
Nem akarok senkit elkeseríteni, de a legtöbb fiatal csaj öltözködéstől függetlenül bárkivel megdugatja magát pár ingyen piáért. Persze tisztelet a kivételnek.
2017. márc. 13. 11:10
 25/34 anonim ***** válasza:
Kockás ing. Ez jó. Manapság új színezete van.
2017. márc. 13. 13:38
 26/34 anonim válasza:
0%
Ha nincs vele semmi gond mi az apja f**záért akar rocker lenni? xd
2017. márc. 13. 15:54
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is az, már 2 éve.. most 14. Bömböl a Tankcsapda, Pokolgép, Linkin Park (asszem), mondjuk elég sokrétű az ízlése.. néha Vivaldi dübörög. Épp most kellett acélbetétes bakancsot venni neki. Nem iszik, nem drogozik, 4,86 a tanulmányi átlaga. Tud viselkedni, de ha beszólnak neki visszavág. Jó a zenei ízlése, nem mindent fogad el, ami ,,rock,, . Koncerttől féltettem, de csapatban 8-10Fő elengedném.
2017. márc. 13. 17:19
 28/34 anonim ***** válasza:
93%
Nincs gyerekem, de ha lenne nem reagálnék rá negatívan,ha rocker lenne. Én is bírom a rock zenét is többek között, voltak annak idején rocker haverjaim, rendeztünk házibulikat, mindenki mindenkivel jól eltudott beszélgetni. Jobban éreztem magam,mint egy diszkóban, ott csak pár feles után tudtam jól érezni magam.
2017. márc. 13. 17:57
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Az igényes zene hallgatása önmagában semmilyen veszélyt nem jelent.
2017. márc. 13. 17:58
 30/34 anonim ***** válasza:
Persze. A zenei ízlésről nem vitatkozunk. És bízom benne, hogy hamar belátná: nem kell úgy öltözködnie, hogy rá legyen írva a zenei ízlése. Nem a rockerság miatt, egyik sem tetszene. Egyéniség sokkal jobb, mint a csordaszellem :)
2017. márc. 14. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!