Bántom az apámat, mit tegyek?

már az, hogy ott tudtad hagyni, sokat elárul róla. meg valószínűleg egész életedben melletted volt, és nem hívott gyerek korodtól annak, amit nem írok le. Egy dolog a hülyeség. Más generáció, más hozzállás, fárasztó, de egy dolog. Nálam spciell a színtiszta rosszindulat volt a mérvadó. Nem azért volt olyan, amilyen, mert nem tudja jobban. Hanem pontosan azért, mert én voltam az egyetlen ember aki rá volt utalva.
Hogy mit bánok meg? Hogy betartottam: "tiszteld a szüleid".
Ha visszamehetnék az időben, nem hogy nem tisztelem, hanem olyat teszek amit rohadtul nemillik. De úgy hogy a mentő megy érte.
Akik meg lepontoztok, leszarom. Vannak helyzetek ahol nem segít az etikett.
Csak tessék már észrevenni mekkora ajándék az, hogy nálatok nem voltak pont az ilyen helyzetek.
Ne a vattacukorvárból szidjátok a betonfejű ember fiait!

Akkor te teszed közülünk a legnagyobb kárt az apukádban.
2 pofon és 3 leköpés az elmúlt 14 év során kb. 5 pillanatyi kellemetlenség volt számára, viszont pont ezek vezettek ahhoz hogy majdnem emberhez méltó, illetve az előzőhöz képest jobb bánásmódban részesülök.
te is az a fajta vagy, akit bárminek elmondhatnak te meg le sem szkarod? mert sráckoromban én is azt hittem, hogy mindenki így áll hozzá, de nem ! akit bánt, amit mondasz, az megüt ! Na! De mindenkinél máshol van a határ. 2szer lebarmozhatlak, de egy napon tízszer és forr a vized. De van aki nem veszi észre, vagy leszkarja. Na itt kell különleges megoldást alkalmazni, és láss csodát, észreveszi, hogy baxxki, nem szabad ****** nek hívnom a gyereket mert az nem esik jól neki. Nem mintha nem tudná - tudja, csak leszarja. Néha egy pofon csodákat tesz. Bud Spencer a tanúm.
És inkább legyen 5 "csúnya" húzásom és legyünk meg egy házban békében, kisebb nagyobb vitákkal, amik másnap egy sör mellett elmúlnak, mint hogy lezárjam az ügyet. Bármekkora tuskó, akkor is az apám, és én igenis minden lehetőséget használok arra hogy dumálhassak és időt tölthessek vele, még ha a pokolba kíván is. Mert neki megbocsátok- magamnak nem bocsátanám meg, ha nem használnám ki a lehetőséget, hogy időt töltsek vele. Mert nem volt ott gyerekkoromban, tinikoromban heti 2 napot volt otthon, akkor terror, nem. most nyugdíjas, nincs hova menekülni. napi minimum 15 perc jár nekem.
mondom neki hogy ne legyen lelkiismeretfurdalása. de van neki. bántja, hogy sokkal jobb fej vagyok vele mint ami jogos lenne.
fáraszt persze, ahogy tud, van rá módja, de érzem hogy bánja azt ahogy bánt velem. a mai helyzet egy adok-kapok, tisztelet, szeretet, idegesítés és néha bizony egyetnemértésből, ami működik-
Hogy volt-e jobb a helyzet? nem tudom, lehet. annyi viszont biztos, hogy most a legkevésbé rossz.

Nekem erősen úgy tűnik, hogy a "máktea" nevű felhasználó a kérdező, aki ilyen módon jött vissza mosakodni.
Ami persze nem menti fel az alól, hogy egy parazita gennyláda a szemét lusta anyjával együtt.
Én csak az apát sajnálom, hogy ilyen szemetek veszik körül - és minden tiszteletem az övé, hogy a lusta felesége és a parazita fiacskája ellenére is, feláldozza a nyugdíját, az életét, ahelyett, hogy húsz évvel ezelőtt egy normális feleségre cserélte volna le ezt a mostani lusta dögöt. És fizetne gyerektartast, aztan szsrna a köpködőkre. De nem, ő ottmarad, és tűr. Respect!!!

én meg nem várom el hogy a szerencsésebbek megértsék. mert nem fogják. de szívesen felajánlom hogy látogassank meg, mert olyan kapcsolatom van a szüleimmel amiért a legtöbben irigyelnek. mert a múlt az am múlt, a jelent és a jövőt kell alakítani, és ha egyszer letérsz a kijárt útról, gyakran pont az vezet el arra az ösvényre, aminek több mint tíz év alatt a közelébe sem értél.
És a Jézusi tanítás, ha megütnek az egyik orcádon, tarts oda a másikat is, nem azt jelenti, hogy püföltesd magad amíg fel nem borulsz, hanem konkrétan ha mindent jól csinálsz és rosszul bánnak veled, mutasd meg hogy tudsz te is rossz lenni, mert gyakran pont ez tesz emberivé, hogy nem játszod a szentfazék köcsögöt aki inkább mártírkodik 30 éves koráig minthogy egyszer az asztalra csapjon és megmondja: elég volt !
Mert sok jóember bizony pont ezt hiányolja a fiában. A gerincet és a méltóságot. Nem akarja, hogy bárki által is eltűrjön jogtalan megaláztatást, még a tulajdon apjától sem.
Mi a tanulság? Adj hálát azért hogy mimózanevelést kapsz, vagy tanuld meg azt a leckét, amit át akar adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!