Bántom az apámat, mit tegyek?

Egyebkent az is erdekes hogy miert csak az apa bevetele van teriteken?
A fater olyan amilyen, megvatozni mar ugysem fog, vannak egyszeruen erzelmileg analfabeta emberek, meg mindenfele komplexusokkal rendelkezo odosodok, akik otthon a csaladon vezetik le ilyen vagy olyan formaban a nyomorukat.
Ertem hogy az anya 2 kicsivel nem akart / mert / tudott lelepni, de azert sokan dolgoznak ha iskolas netalantan mar ovodas koru a gyerek.
De miutan kiderultek a dolgok, nem lett volna muszaj otthon ulni egesz nap p.csat dulleszteni (mondom ezt nokent! es nem a karrierizmusrol meg emancipacirol beszelek, de nekem pl anyam is anyosom is ugyanugy dolgozik), hanem elmehetett volna nyugodtan dolgozni.
Anyu is nezhette volna a gyerek erdekeit, es ha ilyen elvisehetetlen a csaladi legkor, akkor pattanni kellett volna ha annyira faj! Ha meg igy is jo meg kenyelmes volt es inkabb maradt, akkor halgasson, es ne uszitsa a gyereket az apja ellen.
Egy rossz hazassagban mindket fel egyforman hibas, nem a "ki kezdte" cimu mondokogokra ertve, hanem azert mert nem oldjak meg vagy zarjak le a dolgokat normalisan.
Az meg deplane a legnagyobb hiba amit szulokent elkovethetnek, hogy ha odaig fajul a helyzet hogy ez kihat a gyerekre, a gyerek erzelmi fehlodesere is!
Mindezek mellett egyet ertek a 4-es valaszoloval. Eleg sz..hazi dolog apadat lekopni, kozben meg tartani markod hogy tessek teged eltartani. Elarulom, neked 18 eves korod utan nem jar semmi! Max a szad...nem kotelesek teged tanittatni, meg egyetemet fizetni, nem vagy nyomorek el tudsz menni dolgozni is...de ugy latom csaladi vonas hogy nalatok az nem divat...

Nem csak apád viselkedése az undorító hanem a tied is!!!
Én is ehhez hasonló körülmények között nőttem fel, sőt még rosszabb között. Egyszer emeltem fel a hangom apám ellen. Akkor jöttem rá olyan lettem mint ő. Ott hagytam évek óta nem beszéltem vele. Ez volt a legjobb megoldás. Es annak ellenére hogy megérdemelt egy kiadós üvöltözést tőlem én szégyelltem magam. Te is szégyellhetnéd magad!!! Nem kicsit, főleg a köpésért! Ha az én gyerekem csinálna ilyet nem biztos hogy a feje a nyakán maradna!

egy primitív, egyszerű ember... és tény, hogy van benne gonoszság... de mégis csak ő tart el....
ugyanakkor leköpni nem szabad... próbáld meg az indulataidat kezelni! ez nagyon fontos, a későbbi életedre nézve is. Javaslom, hogy ezért a leköpésért kérjél tőle őszintén bocsánatot. még akkor is ha legszívesebben még egyszer megtennéd. ne adj neki támadási felületet. csak csináld szépen a dolgodat, tanuljál, hogy előre juss, és ne légy kiszolgáltatva egy ilyen embernek. ez a legfontosabb... ha esetleg azt mondogatja, hogy így meg úgy leléphetne, nem érdemled meg, stb... akkor mondd meg, hogy neked sem akkora öröm vele élni. én amikor ilyen volt, a lehető legnyugodtabb hangon megmondtam, hogy higgye el, ha tehetném, én se vele élnék. ilyenkor úgy mindig elhallgatott... a nagy ordítozásai után. jobban tenné, ha megbecsülné a gyerekét, különben egyedül, magányosan fog meghalni...

6-os, köteles, igen, de ott a csapvíz és napi 2-3 zsömle, hogy ne haljon éhen, ennyi, ennél többet nem köteles rákölteni. Nem kell finanszíroznia a ruházkodást, az egyetemi tanulmányokat, a bulit, semmit a minimálisan - azaz tető-víz-kis kaja - kívül.
Kérdező: apád a kenyérkereső, nélküle mehetnél férfiprostinak és még te köpködsz meg hálátlankodsz, merthogy anyád láthatóan csak a világra szült, de dolgozni luxus neki.
A köpésért pedig egy irdatlan nagy szájonvágás járt volna visszakézből.

szerintem az, aki nem köpte le élete során 3 szor az apját, inkább adjon hálát az égnek azért hogy elképzelhetetlen otrombaságnak tartja.
Mert sok esetben nem az. A ti apáitok egy bizonyos emberi minőséget azért felmutattak. Ne a gyereket szidjátok hanem adjatok hálát az égnek, hogy ti nem a "60as évek nagymenői" nyolcáltalánosos megkeresem a pénzt, szidlak és le vagytok szarva de napi 10 sör mindig megvan, - széria modelljét kaptátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!