Legszívesebben odamennék minden "anyaöleléshiányábanszenvedőhöz" és egyenként megölelgetném😢.👐
A legjobb érzés a világon!
Nem tudom, sosem tapasztaltam. A lassan 18 évem alatt egyszer ölelt meg, azt is én kezdeményeztem mert kíváncsi voltam milyen érzés. De ellökött azzal, hogy "ne nyúljak hozzá" meg "ne nyomjam össze".
Kiskoromban próbáltam a kedvére tenni jó jegyekkel, jó magaviselettel, ajándékokkal, de amikor elég idős lettem hogy rájöjjek, felesleges, úgy döntöttem nem próbálkozom többé az anya-lánya kapcsolat létrehozásával. Egyáltalán nem voltam rossz gyerek, mégis nem egyszer megkaptam hogy bárcsak meg sem születtem volna, utálja ezt az életet, mert a karrierjét tettem tönkre a születésemmel. Nem mondom még miket csinált és miket mondott, mert itt nem rólam van most szó, legyen elég annyi hogy bárkinek is meséltem az anyámról, mind pszichológiai esetnek tartotta, jogosan.
Szóval kérdező, nem tudok a kérdésed megválaszolásában segíteni, viszont átérzem milyen rosszul eshet az Anyák napja, milyen szintű vágyakozással tölt el.
(Sajnos) nem vagy egyedül, sokak vesztették el az édesanyjukat, vagy van hozzám hasonló történetük, őszintén szólva nem tudom melyik a rosszabb. Mást nem tudsz tenni, csak nézz a jövőbe és próbálj mindig pozitív maradni, saját családot alapítani, hogy te lehess majd az a személy a gyereked életében, akit te személy szerint sosem kaphattál meg.
És bár igazi anyai szeretetet semmi nem tud kárpótolni, de sokféle szeretet van amit rokonoktól, családtagoktól, barátoktól, párodtól, vagy majd a gyerekeidtől kaphatsz, szóval ne csüggedj, minden jót kívánok!:)
Én is csak elképzelni tudom, deee. Képzeld el, van egy gyermeked s mikor ránézel, előnt önfelett boldogság. Semmi sem számít, csak neki jó legyen. Minden mozzanatát imádod. Minden vágyad, biztonságban legyen.
Képzeld el, megöleled. Nos most azt, ezt ő hogyan érzi.
Nekem vegyes
Amelyik kéz símogat, az bánt is
Amelyik kar átölel, az el is lök
Amelyik kéz enni ad, az kér is
Amelyik kar hívogat, az eltaszít is
olyan bizsergetően meleg :) majdnem olyan, mintha a kedveseddel megölelitek egymást
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!